loading...
سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی
سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی بازدید : 1 پنجشنبه 14 تیر 1403 نظرات (0)

🟢 برخی از افراد این سؤال را دارند که آیا نمونه برداری از تیروئید خطرناک است؟ fna یا بیوپسی تیروئید در واقع برداشتن بخشی از غده تیروئید برای بررسی ندول‌ها و گره‌های تیروئید است. در اداماه این مقاله در سایت سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی مطالعه کنید. این تست به پزشکان این امکان را می‌دهد که ناهنجاری‌های تیروئید را ارزیابی کرده و در صورت وجود هر نوع مشکل از جمله کم کاری یا پرکاری تیروئید، وجود کیست یا حتی سرطان تیروئید به موقع درمان شوند.

غده تیروئید در گردن قرار دارد و باعث تنظیم عملکرد مختلف بدن می‌شود. زمانی که پزشک برای بررسی اختلالات تیروئید اقدام می‌کند، انجام این نمونه برداری بسیار اهمیت دارد. در واقع نمونه برداری تیروئید یکی از راه‌های حیاتی برای تشخیص و درمان اختلالات تیروئید است. اما در ادامه به عوارض و خطرات احتمالی نمونه برداری از تیروئید اشاره خواهیم کرد.

🔵 خطرات احتمالی نمونه برداری از تیروئید

نمونه برداری از تیروئید یکی از راه‌های تشخیص برای برداشتن بخش کوچکی از بافت تیروئید است. بسیاری از افراد در ارتباط با خطرات این روش و عوارض آن سؤال دارند. به طور کلی این نوع نمونه برداری بسیار ایمن است. اما برخی از خطرات و عوارض احتمالی وجود دارد که بهتر است بیماران از آنها آگاهی داشته باشند. در کل خطرات و عوارض جانبی نمونه برداری از تیروئید شامل موارد زیر است:

بروز درد و ناراحتی هنگام نمونه برداری

در طول انجام بیوپسی، بیماران ممکن است ناراحتی و درد خفیفی را در ناحیه‌ای که سوزن وارد می‌شود، احساس کنند.

خونریزی خفیف

یکی از عوارض احتمالی نمونه برداری تیروئید، خونریزی است. با این وجود، معمولاً خونریزی هنگام وارد کردن سوزن، بسیار خفیف است و می‌توان آن را با فشار یا پانسمان بر روی محل fna کنترل کرد.

خطر عفونت و التهاب

زمانی که پوست بیمار هنگام نمونه برداری سوراخ می‌شود، خطر عفونت و التهاب وجود دارد. با این حال این خطر بسیار کم است و متخصصان غدد اقدامات حیاتی را برای به حداقل رساندن خطرات مربوط به بروز عفونت انجام می‌دهند.

خطرات احتمالی نمونه برداری از تیروئید | سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی 

آسیب‌های عصبی

در موارد بسیار نادر، نمونه برداری از تیروئید می‌تواند باعث فشار بر اعصاب اطراف غده تیروئید شود. این مورد می‌تواند منجر به درد یا ضعف موقت یا دائمی در گردن، فک و یا شانه شود.

بیشتر بخوانید: گره های تيـروئيد چیست؟

آسیب غیر عمدی بر دیگر ساختارهای گلو

زمانی که پزشک برای نمونه برداری از غده تیروئید اقدام می‌کند، ممکن است یک سری آسیب غیر عمدی به ساختارهای نزدیک غده تیروئید از جمله نای یا تارهای صوتی وارد شود. از این رو بهتر است مراحل نمونه برداری را تحت نظر پزشکان متخصص انجام دهید.

بروز پرکاری تیروئید

این آزمایش می‌تواند به صورت موقت باعث پرکاری تیروئید شود و علائمی مانند لرزش دست و لرز را به همراه داشته باشد.

نتایج منفی کاذب از نمونه برداری

در برخی موارد پزشک ممکن است بافت تیروئید را از دست بدهد یا نمونه‌ای که سرطانی و بدخیم است، به عنوان توده خوش‌خیم تشخیص داده شود. اگر نمونه برداری به درستی انجام نشود، ممکن است نتایج به صورت منفی یا نادرست نشان داده شوند.

بسیار اهمیت دارد که قبل از نمونه برداری از تیروئید با متخصصان غدد در ارتباط باشید و در مورد خطرات احتمالی آن قبل و بعد از انجام نمونه برداری اطلاعات لازم را دریافت کنید. همچنین لازم است برای دریافت نتایج دقیق، به مراکز تخصصی مراجعه کنید.

مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا به عنوان بهترین مرکز سونوگرافی رادیولوژی تهران آماده ارائه خدمات مربوط به بیوپسی تیروئید است. می‌توانید قبل از انجام این آزمایش در مورد خطرات احتمالی آن اطلاعات لازم را کسب کنید.

🔵  مراقبت‌های لازم برای پیشگیری از خطرات نمونه برداری از تیروئید

نمونه برداری از تیروئید عوارض بسیار نادری دارد و افراد در طول انجام این آزمایش فقط درد و ناراحتی کمی را احساس می‌کنند. اما برای اینکه عوارض بیوپسی تیروئید به حداقل برسد، لازم است موارد زیر را مد نظر قرار دهید:

قبل از انجام بیوپسی حتماً پزشک خود را در جریان داروهایی که مصرف می‌کنید،  قرار دهید. داروهایی مانند پلاویکس یا اوسویکس، آکابین، زیلت، آسپیرین، سلکسان، وارفارین و زالربان رقیق‌کننده خون هستند. ممکن است لازم باشد آنها را قطع کرده یا با دوز کمتری استفاده کنید.

بیوپسی تیروئید معمولاً با سوزن انجام می‌شود. اگر حساسیت و آلرژی دارید، قبل از هر چیز با پزشک خود مشورت کنید.

چنانچه دارای بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت هستید، حتماً قبل از هر چیز پزشک خود را مطلع کنید.

اگر سابقه خونریزی از گلو داشتید، حتماً قبل از نمونه برداری تیروئید خصوص کادر پزشکی را در جریان قرار دهید.

مراقبت‌های لازم | سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی 

🔵 اهمیت مراجعه به مراکز تخصصی 

 در حال حاضر مراکز مختلفی برای انجام نمونه برداری از تیروئید وجود دارد، اما بهتر است به مراکز تخصصی که دارای پزشکان غدد هستند، مراجعه کنید تا فرایند نمونه گیری تحت نظر کادر پزشکی متخصص و مجرب انجام شود.

در بسیاری از موارد پزشک به دلیل نداشتن تخصص کافی باعث از دست رفتن بافت‌های تیروئید می‌شود و نتایج نادرست و کاذب به دست می‌آید. برخی از بیماران مشکوک به سرطان تیروئید، با تشخیص نادرست، فرصت درمان را از دست می‌دهند. به همین دلیل توصیه می‌کنیم که قبل از انجام بیوپسی حتماً در ارتباط با مراکزی که نمونه برداری را با دستگاه‌های پیشرفته انجام می‌دهند، اطلاعات کافی به دست آورید.

🚹 مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا با داشتن کادر پزشکی مجرب، مراحل نمونه برداری تیروئید را با دستگاه‌های پیشرفته و مدرن انجام می‌دهند. از این رو نتایج به صورت دقیق در اختیار شما قرار داده می‌شود و تفسیر آن توسط تیم پزشکی در اختیار شما قرار می‌گیرد.

برای درخواست نوبت با شماره ۰۲۱۸۸۸۹۰۰۶۵ تماس بگیرید
حتما بفرمایید از سایت تماس گرفتید تا از خدمات نوبت دهی آنلاین بهرمند شوید

خلاصه مطالب

آیا نمونه برداری از تیروئید خطرناک است؟ بیوپسی یا fna یکی از روش‌های تشخیص سلامت تیروئید است. از عوارض احتمالی این آزمایش می‌توان به خونریزی خفیف، عفونت، درد و ناراحتی در ناحیه‌ای که سوزن وارد می‌شود، اشاره کرد. برای کاهش عوارض جانبی بیشتر از جمله آسیب‌های عصبی یا آسیب به دیگر ساختارهای گلو از جمله نای و تارهای صوتی، پیشنهاد می‌کنیم به مراکز تخصصی و معتبر که این آزمایش را تحت نظر پزشکان غدد و با دستگاه مدرن انجام می‌دهند، مراجعه کنید.

مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا از بهترین مراکز انجام سونوگرافی و رادیولوژی در تهران است. شما می‌توانید این آزمایش را با خیال راحت تحت نظر متخصصان انجام دهید. برای دریافت اطلاعات بیشتر و دریافت نوبت می‌توانید با شماره‌های درج شده در صفحه اصلی تماس بگیرید.

برای دانلود pdf مقاله کلیک کنید.

منبع: سایت دکتر اخلاقی نیا و آیا نمونه برداری از تیروئید خطرناک است؟

سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی بازدید : 1 دوشنبه 11 تیر 1403 نظرات (0)

🟢 گره‌ های تیروئید نوع برجستگی هستند که از نسنج تیروئید نشأت می‌گیرند و بر روی سطح آن یا داخل تیروئید ایجاد می‌شوند.در ادامه این مقاله در سایت سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی به طور کامل توضیح خواهیم داد. ندول ها معمولاً هیچ ربطی به پرکاری یا کم کاری تیروئید ندارد. در اکثر موارد دارای عملکرد طبیعی است و بروز آنها بسیار در افراد مختلف شایع است. اغلب افرادی از وجود گره در تیروئید بی‌اطلاع هستند و معمولاً پس از مراجعه به پزشک به وجود آن پی می‌برند.

گره‌ های تیروئید به صورت منفرد یا به صورت چند گرهی ایجاد می‌شوند و معمولاً حاصل تجمع سلول‌های تیروئید هستند. در برخی موارد ممکن است حفره‌ها پر از مایع و به صورت کیست باشند که می‌توانید برای تخلیه آن اقدام کنید. برای انجام نمونه برداری از ندول‌های تیروئید می‌توانید به مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا مراجعه کنید.

🔵 منظور از گره‌ های تیروئید چیست؟

گره‌ های تیروئید یا ندول‌ها برجستگی‌هایی هستند که از خود تیروئید ناشی می‌شوند و بر روی آن رشد می‌کنند. این ندول‌ها معمولاً در همه افراد رایج هستند. به طوری که از هر ۱۵ زن و هر ۶۰ مرد، یک نفر دارای گره تیروئید است.

گره‌ های تیروئید معمولاً هیچ ربطی به عملکرد تیروئید از لحاظ پرکاری یا کم کاری آن ندارند. این گره‌ها معمولاً دارای مجموعه‌ای از سلول‌های تیروئیدی هستند که ممکن است برخی مواقع پر از مایع باشند.

منظور از گره‌ های تیروئید چیست؟ 

🔵 علائم گره‌ های تیروئید  

گره‌ های تیروئید معمولاً بسیار کوچک بوده و به دلیل اینکه فرد هیچ نوع درد و فشاری در گردن احساس نمی‌کند، متوجه بروز این گره‌ها نمی‌شود. بنابراین فقط زمانی که برای معاینه دوره‌ای به پزشک مراجعه می‌کنند، متوجه این برجستگی‌ها در غده تیروئید می‌شوند.

گاهی در برخی از بیماران ممکن است گره‌ های تیروئید  دچار خونریزی و تورم شوند. در چنین شرایطی بیمار با احساس درد در ناحیه گلو متوجه وجود این گره‌ها می‌شود. گره‌های بسیار بزرگ ممکن است فشار زیادی در گلو ایجاد کنند. اما در بیشتر مواردی که افراد از درد گلوی خود شکایت دارند، این درد هیچ ارتباطی به اندازه گره و ندول‌های تیروئید ندارد.

🔵 گره‌ های تیروئید چگونه تشخیص داده می‌شوند؟

زمانی که فرد به برای معاینه مراجعه می‌کند، اگر پزشک تشخیص دهد که گره‌ های تیروئید در گلو ایجاد شده‌اند، برای ارزیابی این گره‌ها و سایر بیماری‌های غدد درون ریز پس از دریافت سابقه و شرح حال بیمار، یک سری آزمایش را تجویز می‌کند.

نکات مهمی که هنگام بررسی گره‌ های تیروئید  اهمیت دارند، سرعت رشد گره، سابقه تشعشع به گردن و سر و سابقه سرطان تیروئید است. مهم‌ترین عامل خطرساز سابقه تابش اشعه به ناحیه سر و گردن در دوران کودکی و نوجوانی است.

سابقاً برای درمان بیماری‌هایی مانند بزرگ شدن لوزه و جوش صورت و کچلی از رادیو تراپی استفاده می‌کرند و افراد در معرض تشعشعات قرار می‌گرفتند. چنین افرادی بیشتر احتمال داشتن گره‌ های تیروئید  را دارند. آزمایش‌هایی که معمولاً پزشک برای تشخیص گره تیروئید تجویز می‌کند شامل موارد زیر است:

اولتراسونوگرافی تیروئید

اولتراسونوگرافی بهترین روش برای بررسی کیست‌های تیروئید و تشخیص آنها از گره‌ های تیروئید است. از سوی دیگر این آزمایش منفرد یا متعدد بودن ندول‌ها را تشخیص می‌دهد. در اولترا سونوگرافی، اندازه گیره‌های تیروئید به دقت تعیین می‌شود. گروه‌های تیروئید می‌توانند خوش‌خیم یا بدخیم باشند که در این آزمایش به خوبی تشخیص داده نمی‌شود. اما اگر گره تیروئید علائم مشکوکی داشته باشد، نیاز به نمونه برداری سوزنی است.

برای انجام اولترا سونوگرافی غده تیروئید می‌توانید به مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی ‌نیا مراجعه کنید. در این مرکز از بهترین تجهیزات استفاده می‌شود و نتایج آن به صورت دقیق در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نمونه برداری با سوزن از گره تیروئید

 نمونه برداری از گره‌ های تیروئید به صورت سرپایی و بی‌حسی موضعی انجام می‌شود که به آن fna می‌گویند. این روش بسیار آسان و بدون خطر است. اما اگر بیمار از داروهای ضد انعقاد استفاده می‌کند، باید پزشک معالج را در جریان بگذارد.

در این آزمایش، با فرو کردن یک سوزن نازک که متصل به یک سرنگ است، تعدادی از سلول‌های داخل گره برداشته می‌شوند و بر روی لام قرار می‌گیرند. پزشک متخصص پس از رنگ‌آمیزی نمونه‌ها نوع آسیب را بررسی می‌کند. در صورتی که گره‌ های تیروئید  پر از مایع باشند، می‌توان مقداری از آنها را از طریق سرنگ تخلیه کرد.

بیش از ۹۰ الی ۹۵ درصد گره‌ های تیروئید خوش‌خیم هستند. در صورت کافی نبودن نمونه تخلیه شده نیاز به انجام مجدد نمونه برداری سوزنی است. این نمونه برداری باید در حین انجام سونوگرافی تیروئید انجام شود.

نمونه برداری با سوزن از گره تیروئید 

اسکن غده تیروئید

برای اسکن تیروئید از مواد رادیو اکتیو مثل ید رادیو اکتیو یا تکنزیوم و دوربین برای ایجاد تصویر تیروئید می‌شود. اسکن تیروئید بسیار بدون عارضه است و برای سایر نسوج تیروئید مشکلی ایجاد نمی‌کند.

در حال حاضر برای تشخیص گره‌ های تیروئید  از اسکن کمتر استفاده می‌شود و برای تشخیص پرکاری یا کم کاری تیروئید بیشتر کاربرد دارد.

بیشتر بخوانید: بیوپسی تیروئید چیست و چرا انجام می شود؟

انجام سایر آزمایش‌ها

برای بررسی ندول‌های تیروئید انجام آزمایش خون ضروری است و ممکن است در روند درمان نیز تکرار شوند.

🔵 نحوه درمان گره‌ های تیروئید

ندول‌های خوش‌خیم معمولاً هر ۶ ماه یکبار باید چکاپ شوند. برای برخی از بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود. اکثر گره‌ های تیروئید با تجویز قرص لوتیروکسین کوچک نمی‌شود و فقط تعداد کمی از آنها به درمان جواب داده و کوچک می‌شوند.

مصرف لوتیروکسین می‌تواند از بزرگ شدن گره‌ها جلوگیری کند. چنانچه طی درمان از طریق لوتیروکسین اندازه گره بزرگتر شود، نیاز به نمونه برداری سوزنی مجدد است. در کل اگر این روش‌ها جواب ندهند در موارد زیر عمل جراحی توصیه می‌شود:

1- نمونه برداری بدخیمی یا احتمال بدخیم بودن گره‌ها را مشخص کند.

2- چنانچه رشد ندول‌های تیروئید ادامه داشته باشد و پزشک تشخیص دهد که این گره‌ها بدخیم هستند.

3- رشد گره آنقدر زیاد شود که علائم فشار بر گردن را ایجاد کند.

4- ظاهر گره برای بیماران خوشایند نباشد و به علت مسائل زیبایی بخواهد گره را خارج کند.

 

🔵 در صورت بدخیمی گره تیروئید موفقیت درمان چقدر است؟

اکثر گره‌های بدخیم تیروئید رشد بسیار کمی دارند و در صورت درمان نتایج بسیار موثری به دست می‌آید. به طوری که اکثر این افراد عمر طبیعی خواهند داشت. پس از تشخیص بدخیم بودن، انجام عمل جراحی برای درآوردن ندول ها ضروری است.

🚹 این کار باید توسط یک جراح مجرب انجام شود. پس از عمل جراحی اکثراً بیماران هیچگونه مشکلی برای بلع و صحبت کردن ندارند و درد اندکی را خواهند داشت. پس از خارج کردن گره‌های بدخیم نیز انجام سونوگرافی در فواصل معین ضروری است. برای انجام اولتراسونوگرافی می‌توانید به مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا مراجعه کنید.

برای درخواست نوبت با شماره ۰۲۱۸۸۸۹۰۰۶۵ تماس بگیرید
حتما بفرمایید از سایت تماس گرفتید تا از خدمات نوبت دهی آنلاین بهرمند شوید

خلاصه مطالب

گره‌ های تیروئید یا ندول‌ها برجستگی‌هایی هستند که بر روی غده تیروئید ایجاد می‌شوند و به علت شایع بودن آن در زنان و مردان هیچگونه خطری ندارند. در برخی از موارد ممکن است این گره‌ها پر از مایع شوند که باید برای تخلیه آنها اقدام کنید. برای تشخیص خوش‌خیمی و بدخیمی این گره‌ها، پزشکان به ترتیب آزمایش خون، اولتراسونوگرافی، نمونه برداری از تیروئید و اسکن را انجام می‌دهند. جهت دریافت نتایج دقیق از این تست‌ها بهتر است به مراکز تخصصی سونوگرافی و رادیولوژی مراجعه کنید.

مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا به عنوان بهترین مرکز سونوگرافی و رادیولوژی تهران شناخته می‌شود. در این مرکز از بهترین دستگاه‌ها برای انجام سونوگرافی غده تیروئید استفاده می‌شود و نتایج دقیق از هر تست در اختیار شما قرار می‌گیرد. برای دریافت نوبت می‌توانید با شماره‌های مندرج در صفحه اصلی تماس بگیرید.

برای دانلود pdf مقاله کلیک کنید.

منبع: سایت دکتر اخلاقی نیا و گره های تيـروئيد چیست؟

سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی بازدید : 5 یکشنبه 10 تیر 1403 نظرات (0)

🟢 بیوپسی تیروئید در واقع نمونه برداری از بافت تیروئید است در ادامه مقاله در سایت سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی باما همراه باشید تا بدانید که برای بررسی وجود عملکرد تیروئید کاربرد دارد. در این آزمایش پزشک کمی از بافت تیروئید و گره‌هایی که روی آن به نام ندول را رشد کرده‌اند، برای آزمایشگاه جمع آوری می‌کند. تیروئید اندازه‌ها و شکل‌های مختلفی دارند و به صورت یکی یا چند نقطه روی بافت تیروئید ظاهر می‌شوند.

این گره‌ها می‌تواند به دلیل تجمع بافت‌ها و سلول‌های تیروئید ایجاد شوند. برخی از این گره‌ها قابل رویت هستند و ممکن است نشان دهنده التهاب یا وجود غده‌های خوش‌خیم یا بدخیم سرطانی باشند. بنابراین در چنین شرایطی افرادی که مشکوک به وجود به داشتن بیماری‌هایی چون گواتر، بیماری هاشیموتو و یا حتی سرطان هستند بهتر است این آزمایش را انجام دهند. برای انجام نمونه برداری از تیروئید، به مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدییریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا مراجعه کنید. 

🔵 Fna یا بیوپسی تیروئید چیست؟

بیوپسی تیروئید آزمایش‌ حساسی است که برای بررسی بافت تیروئید و ندول‌هایی که بر روی آن جمع شده‌اند، انجام می‌شود. این ندول ها اندازه‌های مختلفی دارند و می‌توانند به صورت یک یا چند نقطه روی بافت تیروئید ایجاد شوند. در بسیاری از موارد این گره‌ها به دلیل تجمع بافت سلول‌های تیروئید در یک ناحیه خاص ایجاد می‌شوند.

برخی از این گره‌ها باعث افزایش اندازه تیروئید می‌شوند. با انجام این آزمایش شما می‌توانید به وجود برخی از علائم مانند عفونت، التهاب، وجود بیماری‌های غیر سرطانی، یا وجود کیست پی ببرید.

بیشتر بخوانید: نمونه برداری تیروئید – fna چیست؟

گره‌ها در تیروئید به شکل پروانه در گردن قرار دارند. اگرچه ممکن است یک سری مشکلات را ایجاد کنند، اما معمولاً نشان دهنده وجود بیماری‌های خاص مانند سرطان نیستند. در بعضی از شرایط ممکن است که این غده‌ها باعث افزایش اندازه تیروئید شوند که به آن گواتر می‌گویند. در چنین شرایطی حتماً باید برای درمان اقدام کنید.

قبل از انجام بیوپسی احتمالاً پزشک آزمایش خون را برای بررسی عملکرد تیروئید و آزمایش‌های تصویربرداری انجام می‌دهد و اگر هرگونه علائم هشدار دهنده‌ای وجود داشته باشد، درمان لازم را  را به شما توصیه می‌کند.

Fna یا بیوپسی تیروئید چیست؟ 

🔵 بیوپسی تیروئید چه اطلاعاتی را ارائه می‌کند؟

fna یا بیوپسی تیروئید نشان دهنده بیماری‌های وجود یک سری بیماری‌ها از جمله گواتر یا وجود ندول‌های غیر سرطانی بر روی تیروئید است. ممکن است یک گره فقط در تیروئید وجود داشته باشد، اما غالباً خطرناک نیست. زمانی که یک سری مشکلات در غده تیروئید وجود دارد، fna اطلاعات زیر را نتایج زیر را نشان می‌دهد:

وجود استیل‌ها

یک سری گره‌های پر از مایع هستند که در گردن ایجاد می‌شوند. احتمال سرطانی بودن این گره‌ها بسیار پایین است، اما ممکن است به درمان نیاز داشته باشند.

بیماری گریوز

این بیماری باعث افزایش اندازه و سایز تیروئید و در نتیجه افزایش ترشح هورمون می‌شود. از سوی دیگر این عارضه احتمال ترشح یک سری مواد شیمیایی توسط غده یا بافت خاص تیروئید را افزایش می‌دهد.

تیروئید یکی از غدد مهم داخل گردن است که وظیفه تولید هورمون تیروئید یا تیروکسین (T4) و تری‌یدوتیرونین (T3) را دارد. این هورمون‌ها فعالیت سلول‌ها و فرایندهای متابولیک بدن را کنترل می‌کنند. زمانی که یک فرد بیماری گریوز دارد، سیستم ایمنی به صورت نادرست عمل می‌کند و به تیروئید دستور می‌دهد که هورمون‌های تیروئید را زیادتر از حد معمول ترشح کند.

بیماری هاشیموتو

نتایج نمونه برداری تیروئید نشان دهنده بیماری هاشیموتو است. این بیماری می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تحت تأثیر قرار دهد. بنابراین این غده نسبت به حالت عادی کمتر هورمون تولید می‌کند و پس از آن بزرگتر می‌شود.

بروز عفونت

اگر تیروئید دچار عفونت باشد، احتمال بزرگ شدن و درد تیروئید بیشتر می‌شود.

بیماری گواتر

زمانی که گره‌های ندول‌های بزرگ‌تری در گلو ایجاد می‌شود، می‌تواند نشان دهنده گواتر باشد که به اطراف اعضای بدن فشار می‌آورد و گلو را دچار سفتی می‌کند. در چنین شرایطی نفس کشیدن و بلعیدن سخت خواهد شد.

وجود گواترهای سمی

این زمانی که گواتر سمی باشد، سلول‌ها ممکن است سرطانی نباشند، اما در چنین شرایطی تیروئید زیاد از حد هورمون ترشح می‌کند.

وجود علائم سرطان تیروئید

در برخی موارد ممکن است توده‌های بدخیمی در تیروئید ایجاد شده باشد که نشان‌دهنده سرطان باشند. در چنین شرایطی حتماً باید نتایج نمونه برداری تیروئید را برای شروع درمان به پزشک متخصص نشان دهید.

بیوپسی تیروئید چه اطلاعاتی را ارائه می‌کند؟ 

🔵  انواع روش‌های بیوپسی تیروئید

معمولاً بیوپسی تیروئید با سوزن نازک انجام می‌شود. اما ممکن است به یک سری دلایل این نمونه برداری از طریق راه‌های دیگر انجام شود. در ادامه به انواع روش‌های نمونه برداری از تیروئید اشاره می‌کنیم.

بیوپسی با سوزن نازک

در این تست از یک سوزن کوچک استفاده می‌شود. در این شرایط بیمار بیهوش نمی‌شود و فقط درد کمی را موقع فرو کردن سوزن در گلو احساس می‌کند.

بیوپسی از طریق تصویربرداری التراسونوگرافی

در چنین شرایطی پزشک سوزن را در گلو شما قرار می‌دهد تا یک نمونه را برای آزمایش بیرون بکشد. ممکن است حس کنید که سوزن در حال حرکت است. پزشک ممکن است چندین بار این عمل را تکرار کند تا به بخش‌های مختلف گواتر یا گره برسد.

در صورت وجود  شرایط حساس، پزشک ممکن است نمونه‌ها را از گره‌های لنفاوی نزدیک تیروئید بگیرد. این روش حدود تقریباً نیم ساعت زمان می‌برد. در این روش تنها یک باند کوچک در مکان نمونه‌گیری قرار می‌گیرد و هیچ دردی را احساس نخواهید کرد.

انجام بیوپسی با سوزن مغزه

این نمونه برداری با سوزن نازک اما در سایز بزرگتر انجام می‌شود. اگر پزشک از بیوپسی با سوزن نازک نتیجه‌ای دریافت نکند، راه‌های دیگری را برای نمونه برداری امتحان می‌کند.

روش جراحی

برای نمونه برداری از غده تیروئید پزشکان به ندرت از این روش استفاده می‌کنند. این روش نیاز به بریدگی در گردن برای برداشتن گره دارد. حتی گاهی مواقع مجبور به برداشتن نصف تیروئید است. چون این روش، به نوعی عمل جراحی است، در طول عملیات نیز یک سری دارو برای بیهوشی نیاز است. در نتیجه به زمان بیشتری برای ریکاوری و استراحت وجود دارد.

انواع روش‌های بیوپسی تیروئید | سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی 

🔵 چه زمانی نیاز به انجام بیوپسی تیروئید است؟

با انجام fna پزشکان کمک می‌کنند تا علت وجود گره یا گواتر را پیدا کنند. اما در مجموع برای همه مشکلات مربوط به تیروئید نیاز به انجام این آزمایش نیست. مثلاً یک سری علائم از طریق آزمایش‌های خون و تصویربرداری نشان می‌دهند که شما دارای بیماری گریوز یا هستید یا خیر.

معمولاً زمانی که گره‌ها بزرگتر از حدود یک سانتی‌متر باشند، مجبور به انجام بیوپسی هستید. به ویژه اگر تصویربرداری نشان دهد که گره جامد است. یا زمانی که روی گره کلسیم وجود دارد و حاشیه واضحی برای دیدن آن وجود ندارد. به‌علاوه اگر تیروئید شما به سرعت در حال بزرگ شدن باشد، حتماً باید آزمایش بیوپسی را انجام دهید.

🚹 برای انجام بیوپسی تیروئید حتماً باید به کلینیک‌های تخصصی دارای رادیولوژیست‌های مجرب مراجعه کنید. مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی ‌نیا از بهترین مراکز برای انجام بیوپسی تیروئید است. رادیولوژیست‌های مجرب این مرکز با روش‌های مختلف از جمله انجام سونوگرافی و تصویربرداری مراحل نمونه‌گیری را انجام می‌دهند و تفسیر آن را در اختیار شما قرار می‌دهند.

برای درخواست نوبت با شماره ۰۲۱۸۸۸۹۰۰۶۵ تماس بگیرید
حتما بفرمایید از سایت تماس گرفتید تا از خدمات نوبت دهی آنلاین بهرمند شوید

خلاصه مطالب

بیوپسی تیروئید یکی از تست‌های تشخیصی برای بررسی بافت تیروئید یا ندول‌هایی است که بر روی تیروئید جمع شده‌اند. این گره‌ها معمولاً در شکل‌های مختلف بر روی چند نقطه از بافت تیروئید ظاهر می‌شوند. اکثر این توده‌ها سرطانی نیستند. اما اگر فرد مشکوک به بیماری‌های از جمله گریوز باشد، انجام چنین آزمایشی بسیار ضروری است.

برای انجام این نمونه برداری، می توانید به مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا مراجعه کنید. در این مرکز تمام نمونه برداری‌ها با دستگاه‌های پیشرفته انجام می‌شود و نتایج دقیق آن در کوتاه‌ترین زمان در اختیار شما قرار می‌گیرد. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با پرسنل پزشکی مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی تماس بگیرید و مشاوره‌های لازم را دریافت کنید.

برای دانلود pdf مقاله کلیک کنید.

منبع: سایت دکتر اخلاقی نیا و بیوپسی تیروئید چیست و چرا انجام می شود؟

سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی بازدید : 2 پنجشنبه 07 تیر 1403 نظرات (0)

🟢 نمونه برداری تیروئید آزمایشی است که معمولاً برای تشخیص سرطانی بودن غده تیروئید انجام می‌شود. در این مقاله در سایت سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی توضیح داده ایم که در این آزمایش پزشک مقدار کمی از بافت گره تیروئید را برمی‌دارد و چنانچه فرد دچار بیماری‌های متعدد از جمله پرکاری یا کم کاری تیروئید، سرطان تیروئید و بیماری‌ هاشیموتو باشد، تجویزهای لازم را ارائه می‌کند.

عوارض نمونه برداری تیروئید بسیار کم است. اما توصیه می‌کنیم حتماً به مراکز معتبر با پزشکان رادیولوژیست مراجعه کنید. برای انجام بیوپسی می‌توانید به مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا به عنوان بهترین سونوگرافی و رادیولوژی تهران مراجعه نمایید.

🔵 نمونه برداری تیروئید یا بیوپسی چیست؟

نمونه برداری تیروئید یا fna روشی است که به جای برش جراحی و برداشتن بافت از یک سوزن استفاده می‌شود. در این روش سوزن باریک به بافت مورد نظر یا مایع گردنی وارد می‌شود. از طریق آن یک بافت یا نمونه از غده برداشته می‌شود.

این روش عوارض خاصی ندارد و نسبت به روش جراحی که دچار عارضه زیادی می‌شوید و به جای ماندن اسکار زخم ارجحیت دارد. این آزمایش معمولاً با هدایت سونوگرافی انجام می‌شود تا به شکل دقیق نمونه برداری صورت گیرد. اگر fna بدون سونوگرافی انجام شود، ممکن است نمونه مورد نظر جواب دقیقی ارائه نکند.

بیوپسی معمولاً برای توده‌های بدن در قسمت‌های مختلف از جمله سینه و تیروئید کاربرد دارد  و می‌توان به نتایج دقیقی از ندول یا بافت توده ایجاد شده رسید.

نمونه برداری تیروئید یا بیوپسی چیست؟ | سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی 

🔵 تجویز نمونه برداری تیروئید برای چه مواردی است؟

آزمایش بیوپسی یا نمونه برداری تیروئید برای تشخیص ندول در تیروئید است. ندول توده‌های بسیار معمول در غده تیروئید هستند. اگرچه این غده‌ها می‌توانند برای فرد مشکل بوجود آورند، اما اکثراً سرطانی هستند.

در برخی از شرایط ممکن از غده تیروئید دچار افزایش سایز شود که پزشکان آن را گواتر می‌نامند. در این شرایط ممکن است فرد احتیاج به درمان داشته باشد، اما لزوماً به معنای سرطان نیست.

پزشک قبل از تجویز بیوپسی، آزمایش خون و تصویربرداری برای فرد تجویز می‌کند و در صورتی که پس از پاسخ این آزمایش‌ها نیاز به نمونه برداری باشد، آن را تجویز خواهد کرد.

🔵 تفسیر نتیجه نمونه برداری تیروئید چیست؟

اگر نتیجه بیوپسی نشان دهنده مشکل خاصی باشد، می‌تواند نشان دهنده یک سری بیماری باشد:

عفونت غده تیروئید

Fna می‌تواند نشان دهنده عفونت غده تیروئید باشد که درد و تورم را به همراه دارد.

بیماری گریوز

نتایج بیوپسی می‌تواند نشان دهنده پرکاری تیروئید باشد و بزرگ شدن تیروئید و ترشح مقدار زیادی هورمون را نشان دهد.

توده‌های سمی یا گواتر

تفسیر بیوپسی تیروئید می‌تواند نشان دهنده بیماری گواتر نیز باشد. این بیماری باعث می‌شود که غده تیروئید زیاد ترشح کند.

بیشتر بخوانید: نمونه برداری تیروئید چیست؟

وجود کیست

کیست‌ها معمولاً پر از مایع هستند که می‌توانند باعث ایجاد درد و فشار در گلو شوند یا اینکه فرو بردن غذا و قورت دادن را برای بیمار سخت کنند. این کیست‌ها به ندرت سرطانی هستند و نیاز به درمان خاصی ندارند.

سرطان تیروئید

در نهایت تفسیر نتایج بیوپسی تیروئید می‌تواند توده‌های بدخیم یا سرطانی را نشان دهد. از طریق این آزمایش می‌توان درمان‌های لازم را نیز تجویز کرد.

از آنجا که نمونه برداری تیروئید بسیار حساس است و نتایج آن باید دقیق باشید، توصیه می‌کنیم برای انجام این آزمایش به مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی به عنوان بهترین مرکز سونوگرافی و رادیولوژی در تهران با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا مراجعه کنید.

سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی 

🔵 نحوه انجام نمونه برداری بیوپسی

نمونه برداری تیروئید از طریق یک سوزن نازک و دستگاه سونوگرافی که محل سوزن را تعقیب می‌کند، انجام می‌شود. برای انجام این آزمایش باید ابتدا بر روی تخت معاینه دراز بکشید و ممکن است زیر گردن بالش قرار داده شود که  در جلوی گردن قرار بگیرد.

سپس ناحیه جلوی گردن با مواد ضدعفونی کننده شستشو داده می‌شود. در ادامه یک سوزن بسیار نازک با کمک تصاویر سونوگرافی به داخل گره تیروئید وارد می‌شود.

زمانی که سوزن وارد شد، پزشک رادیولوژیست نمونه را تهیه می‌کند و به مرکز پاتولوژی می‌فرستد. این کار ممکن است دو یا سه بار تکرار شود. فرایند نمونه برداری به مدت ۱۵ الی ۳۰ دقیقه طول می‌کشد. اگر بر اساس تشخیص پزشک نیاز به نمونه برداری از گره‌های دیگر باشد، این فرایند دوباره تکرار می‌شود.

🔵 عوارض نمونه برداری تیروئید

بسیاری از افراد نگران عوارض انجام بیوپسی هستند و می‌خواهند بدانند که آیا این تست خطری دارد. باید به این نکته توجه کنید در حالی که بیوپسی تیروئید، به طور کلی ایمن و بی خطر است و عوارض نادری دارد، این امکان وجود دارد خطراتی مانند عفونت، خونریزی، یا آسیب به اعضای دیگر بدن وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید:  آزمایش‌ ها و غربالگری های مورد نیاز دوران بارداری

در مراکزی که دارای دستگاه‌های استاندارد هستند، این آزمایش‌ها با دقت بیشتری انجام می‌شود. به‌علاوه اگر به بهترین دکتر رادیولوژیست، این خطرات را قبل از انجام آزمایش با شما در میان می‌گذارد و شما را در جریان مراحل انجام و مراقبت‌های پس از آن می‌گذارد. 

🔵 بیوپسی تیروئید در مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی

از آنجا که نتایج نمونه برداری تیروئید بسیار مهم هستند، باید با حساسیت و دقت بالا تفسیر شوند. توصیه می‌کنیم حتماً به کلینیک‌های تخصصی با کادر پزشکی که در زمینه رادیولوژی تخصص دارند، مراجعه کنید.

🚹 مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا یکی از بهترین مراکز سونوگرافی و رادیولوژی تهران است که می‌توانید برای انجام آزمایش fna اقدام کنید. کادر پزشکی متخصص این مرکز نتایج شما را در سریع‌ترین زمان تفسیر خواهند کرد و در صورت وجود هرگونه مشکل از اعم از وجود توده‌های خوش خیم و بدخیم راهکارهای درمانی را در اختیار شما قرار می‌دهند.

برای درخواست نوبت با شماره ۰۲۱۸۸۸۹۰۰۶۵ تماس بگیرید
حتما بفرمایید از سایت تماس گرفتید تا از خدمات نوبت دهی آنلاین بهرمند شوید

خلاصه مطالب

نمونه برداری تیروئید یکی از آزمایش‌های حساس برای بررسی هر نوع مشکل توده‌ غده تیروئید است. افرادی که مشکوک به کم کاری یا پرکاری تیروئید هستند، این آزمایش را انجام می‌دهند. از آنجا که نتایج این آزمایش باید به درستی تفسیر شود، حتماً برای انجام این تست به مراکز معتبر مراجعه کنید.

مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا با داشتن دستگاه‌های سونوگرافی استاندارد و رادیولوژیست‌های مجرب آماده ارائه خدمات در زمینه بیوپسی تیروئید است. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره‌های مندرج در صفحه اصلی تماس بگیرید تا متخصصان راهنماهی‌های لازم را در اختیار شما قرار دهند.

 برای دانلود pdf مقاله کلیک کنید.

منبع: سایت دکتر اخلاقی نیا و نمونه برداری تیروئید - fna چیست؟

سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی بازدید : 2 دوشنبه 04 تیر 1403 نظرات (0)

🟢 آزمایش‌ ها و غربالگری های مورد نیاز دوران بارداری باید در مراکز تصویربرداری تخصصی و معتبر انجام شود. چرا که در این مراکز نتایج آزمایش‌های حساس بارداری دقیق‌تر خواهد بود. آزمایش‌های و غربالگری‌های دوران بارداری معمولاً در سه ماهه اول، سه ماهه دوم و سه ماهه سوم انجام می‌شود.

در کنار آن نیز آزمایش‌های اضافه از جمله آمنیوسنتز‌، نمونه گیری از پرزهای جفتی (CVSپایش جنین‌، آزمایش گلوکز و کشت استرپتوکوک گروه B نیز توسط پزشک متخصص تجویز می‌شود. برای انجام آزمایش‌ ها و غربالگری‌ های مورد نیاز دوران بارداری می‌توانید به مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا مراجعه کنید.

🔵 آزمایش‌ ها و غربالگری‌ های مورد نیاز دوران بارداری کدامند؟

آزمایش‌ ها و غربالگری های مورد نیاز دوران بارداری که حتماً باید انجام شوند، شامل موارد زیر است:

غربالگری ژنتیک: برای تشخیص احتمال بروز اختلالات ژنتیکی لازم است.

آزمایش غربالگری سه ماهه اول: شامل سونوگرافی جنین و آزمایش خون مادر است. از طریق این فرایند می‌توان میزان خطر ابتلا به نقایص مادرزادی جنین را تعیین کرد.

غربالگری سه ماهه دوم: شامل چند آزمایش خون به نام نشانگرهای چندگانه است. این نشانگرهای اطلاعات موثری در مورد خطر داشتن فرزندی با بیماری‌های ژنتیکی خاص و نقایص مادرزادی ارائه می‌کند.

آزمایش‌های اضافی دوران بارداری: که شامل نمونه‌گیری از پرزهای جفتی (CVS)‌، آمنیوسنتز‌، پایش جنین‌، آزمایش گلوکز و کشت استرپتوکوک گروه B است.

آزمایش‌ ها و غربالگری‌ های مورد نیاز دوران بارداری کدامند؟

غربالگری ژنتیک جنین

یکی از آزمایش‌ ها و غربالگری های مورد نیاز دوران بارداری، غربالگری ژنتیک است. اگر شما یا همسرتان سابقه اختلالات ژنتیک دارید، پزشک با انجام آزمایش‌های ژنتیک وضعیت جنین را بررسی می‌کند. برخی از اختلالات ژنتیکی که از طریق این غربالگری قابل تشخیص است عبارتند از:

1- فیبروز کیستیک

2- بیماری کلیه پلیکیستیک

3- دیستروفی عضلانی دوشن

4- هموفیلی A

5- بیماری سلول داسی شکل

6- بیماری تای ساکس

7- تالاسمی

غربالگری سه ماهه اول بارداری

آزمایش سه ماهه اول ترکیبی از آزمایش خون مادر و سونوگرافی جنین است. این نوع غربالگری شامل موارد زیر است:

1- انجام سونوگرافی برای بررسی ضخامت مایع پشت گردن جنین

2- سونوگرافی برای تعیین استخوان در بینی جنین

3- آزمایش‌های خون سرم مادر که دو ماده موجود در خون زنان باردار راه اندازی می‌کند.

4- پروتئین پلاسمای A مرتبط با بارداری (پروتئینی که توسط جفت در اوایل بارداری تولید می‌شود)

5- گنادوتروپین جفت انسان که توسط جفت در اوایل بارداری تولید می‌شود.

با ارزیابی غربالگری سه ماهه اول نقایص مادرزادی از جمله سندروم دان و تریزومی ۱۸ قابل اندازه‌گیری است. اگر نتایج این آزمایش غیر طبیعی باشد، مشاوره ژنتیک توصیه می‌شود.

بیشتر بخوانید: مهمترین سونوگرافی بارداری

آزمایش‌های غربالگری سه ماهه دوم

از دیگر آزمایش‌ها و غربالگری‌ های مورد نیاز دوران بارداری، غربالگری سه ماهه دوم است. این آزمایش شامل چند آزمایش خون به نام نشانگرهای چندگانه است. از طریق این نشانگرها ابتلای جنین به بیماری ژنتیکی یا نقص‌های مادرزادی قابل اندازه‌گیری است.

این غربالگری بین هفته‌های ۱۵ تا ۲۰ بارداری انجام می‌شود. نشانگرهای چندگانه شامل موارد زیر است:

1- غربالگری AFP که از طریق آن سرم خون مادر بررسی می‌شود.

2- استریول: هورمونی که توسط جفت تولید می‌شود و می‌توان میزان آن را از طریق ادرار مادر اندازه‌گیری و برای سلامت جنین استفاده کرد.

3- اینهیبین: هورمونی که از طریق جفت تولید می‌شود.

4- گنادوتروپین جفت انسان: که توسط جفت تولید می‌شود.

نتایج غیر طبیعی این آزمایش‌ها نشان دهنده این است که باید آزمایش‌های تکمیلی انجام شود.

🔵 سونوگرافی‌های دوران بارداری

در دوران بارداری یک سری سونوگرافی نیز باید انجام شود تا از طریق آن رشد طبیعی جنین و تاریخ وضع حمل به طور دقیق مشخص شود.

سونوگرافی‌های سه ماهه اول 

برای تعیین تاریخ وضع حمل، تعداد جنین‌ها و تشخیص یک سری ناهنجاری‌های ژنتیکی انجام می‌شود.

سونوگرافی‌های دوران بارداری 

 سونوگرافی‌های سه ماهه دوم

برای بررسی آناتومی جنین، مقدار مایع آمنیوتیک، بررسی الگوی جریان خون، مشاهده فعالیت جنین و اندازه‌گیر طول دهانه رحم انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: سونوگرافی غربالگری جنین

سونوگرافی سه ماهه سوم

برای پایش رشد جنین، ارزیابی جفت و بررسی مشخصات بیوفیزیکی جنین انجام می‌شود.

🔵 تست آمنیوسنتز 

این تست نمونه برداری کوچکی از مایع آمنیوتیک است که جنین راه احاطه می‌کند. این آزمایش برای تشخیص نقص لوله‌ عصبی باز، مانند اسپینا بیفیدا و بررسی اختلالاتکروموزومی انجام می‌شود. این آزمایش در هفته 15 تا 20 حاملگی انجام می‌شود. کاندیدای نخست این آزمایش زنان بالای ۳۵ سال و خانم‌های بارداری هستند که آزمایش غربالگری سرم مادر غیرطبیعی داشته‌اند.

🔵 نمونه‌برداری از پرزهای جفتی (CVS)

این آزمایش قبل از تولد انجام می‌شود و نمونه‌برداری مقداری از بافت جفت است. از طریق این نمونه برداری می‌توان اختلالات کروموزومی و مشکلات ژنتیکی را بررسی کرد. این آزمایش اطلاعاتی در مورد نقص لوله عصبی باز ارائه نمی‌کند. زنانی که محتملCVS  هستند، برای بررسی نقایص باید بین هفته‌های ۱۶ تا ۱۸ بارداری این آزمایش را انجام دهند.

🔵 پایش جنین

در اواخر دوران بارداری پزشک ممکن است بخواهد ضربان قلب و دیگر عملکردهای جنین را کنترل کند. این تست برای بررسی میزان و ریتم ضربان قلب جنین بسیار ضرورت دارد. میانگین ضربان قلب جنین چیزی بین ۱۲۰ تا ۱۶۰ ضربه در دقیقه است.

این میزان ممکن است با واکنش جنین و شرایط رحم تغییر کند. ضربان غیر طبیعی ممکن است به این معنی باشد که اکسیژن‌رسانی کافی به جنین صورت نمی‌گیرد. از سوی دیگر الگوی غیر طبیعی ممکن است به این معنا باشد که باید زایمان اورژانسی سزارین نیز انجام شود.

پایش جنین 

🔵 آزمایش گلوکز

این آزمایش برای اندازه گیری سطح قند خون انجام می‌شود و باید آن را بین هفته 24 تا 28 بارداری انجام دهید.

🔵 کشت استرپتوکوک گروه

استرپتوکوک گروه B (GBS) نوع باکتری است که در دستگاه تناسلی تحتانی زنان یافت می‌شود. عفونت دستگاه ادراری ناشی از  GBS ‌می‌تواند منجر به زایمان و تولد زودرس یا پیلونفریت (التهاب لگنچه و کلیه) و سپسیس (عفونت خون) شود. بسیاری از مراکز توصیه می‌کنند که زنان این تست را در هفته‌های ۳۵ تا ۳۷ بارداری انجام دهند.

🚹 برای انجام آزمایش‌ ها و غربالگری های مورد نیاز دوران بارداری می‌توانید به مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی به عنوان بهترین مرکز تصویربرداری در تهران مراجعه کنید. پزشکان متخصص این مرکز می‌توانند نتایج آزمایش‌ها را به دقت برای شما تفسیر کرده و در صورت وجود هرگونه نقص و نتیجه غیر طبیعی راهکارهای درمانی و پیشگیرانه را در اختیار شما قرار دهند.

برای درخواست نوبت با شماره ۰۲۱۸۸۸۹۰۰۶۵ تماس بگیرید
حتما بفرمایید از سایت تماس گرفتید تا از خدمات نوبت دهی آنلاین بهرمند شوید

خلاصه مطالب

آزمایش‌ ها و غربالگری های مورد نیاز دوران بارداری شامل تست‌های سه ماهه اول، سه ماهه دوم و سه ماهه سوم بارداری هستند. این آزمایش‌ها برای بررسی سلامت جنین و عدم وجود ناهنجاری‌های کروموزومی و ژنتیکی بسیار ضرورت دارند. خانم‌های بارداری که این آزمایش‌ها را انجام می‌دهند، معمولاً تحت مراقبت درمانی لازم قرار می‌گیرند و اگر نتایج آزمایش‌ها غیرطبیعی باشد، می‌توانند زودتر برای درمان و پیشگیری از مشکلات بعدی اقدام کنند.

برای انجام این تست‌های حساس، مراجعه به مرکز سونوگرافی و تصویربرداری معتبر بسیار اهمیت دارد تا نتایج به درستی در اختیار مادران باردار قرار گیرد. به منظور شما می‌توانید به مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی مراجعه کنید تا از خدمات ویژه این مرکز درمانی بهره‌مند شوید.

برای دانلود pdf مقاله کلیک کنید.

منبع: سایت دکتر اخلاقی نیا و  آزمایش‌ ها و غربالگری های مورد نیاز دوران بارداری

سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی بازدید : 4 یکشنبه 03 تیر 1403 نظرات (0)

🟢 مهمترین سونوگرافی‌ های بارداری در سه ماهه اول، سه ماهه دوم و سه ماهه سوم انجام می‌شوند. مادران باردار برای بررسی سلامت جنین باید حتماً تست‌های بارداری که به عنوان غربالگری جنین شناخته می‌شوند را انجام دهند. در این روش از طریق امواج صوتی برای ایجاد تصویر مشاهده جنین استفاده می‌شود. از طریق انواع سونوگرافی‌های بارداری میزان رشد جنین و همچنین احتمال ناهنجاری‌های ژنتیکی ارزیابی می‌شود.

از این رو اگر نقصی در سلامت جنین وجود داشته باشد، پزشکان می‌توانند به موقع راهکارهای درمانی را در اختیار شما قرار دهند. برای انجام سونوگرافی غربالگری سه ماهه اول، دوم و سوم بارداری می‌توانید به مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا مراجعه کنید و از خدمات با کیفیت این مرکز تصویربرداری بهره‌مند شوید.

🔵 مهمترین سونوگرافی‌ های بارداری کدامند؟

ممکن است خانم‌های باردار اطلاعات دقیقی در ارتباط با مهمترین سونوگرافی بارداری نداشته باشند. انجام این سونوگرافی‌ها برای بررسی سلامت جنین بسیار اهمیت دارد. گاهی ممکن است در روند رشد جنین نقص و مشکلاتی وجود داشته باشد. اگر این تست‌ها به موقع انجام شود، پزشک متخصص می‌تواند راهکارهای پیشگیرانه را به شما توصیه کند.

با انجام این سونوگرافی‌ها تمامی موارد از جمله ناهنجاری‌های کروموزومی و نقص‌های ژنتیکی قابل بررسی و ارزیابی خواهد بود. در دوران حاملگی ۴ سونوگرافی بارداری وجود دارد که نسبت به بقیه دارای اهمیت بیشتری هستند. این سونوگرافی‌ها عبارتند از:

1- سونوگرافی ان تی

2- سونوگرافی سه ماهه اول (غربالگری اول جنین)

3- سونوگرافی آنومالی (غربالگری سه ماهه دوم جنین)

4- سونوگرافی سه ماهه سوم

مهمترین سونوگرافی‌ های بارداری کدامند؟ 

🔵 سونوگرافی ان تی

یکی از مهمترین سونوگرافی‌ های بارداری که خانم‌ها باید حتماً انجام دهند، سونوگرافی ان تی است. این سونوگرافی در هفته 11 تا 14 حاملگی انجام می‌شود. در سونوگرافی ان تی، ضخامت پشت گردن جنین و وجود استخوان بینی در جنین بررسی می‌شود.

انجام این سونوگرافی و آزمایش‌های خون سه ماهه اول بارداری به عنوان تست غربالگری سه ماهه اول بارداری شناخته می‌شود. این تست‌ها از ابتدای هفته یازدهم تا انتهای هفته سیزدهم بارداری انجام می‌شوند. توصیه می‌کنیم این آزمایش حساس را در مراکز تصویربرداری تخصصی با تجهیزات استاندارد و پیشرفته انجام دهید.

بیشتر بخوانید: جدول سونوگرافی بارداری

🔵 سونوگرافی هفته 16 تا 19 حاملگی

در ماه چهارم بارداری سونوگرافی تعیین جنسیت را می‌توانید انجام دهید. این سونوگرافی در هفته‌های 16 تا 19 بارداری انجام می‌شود. به دلیل بررسی فرایند رشد برخی از اندام‌های جنین در این هفته‌ها، این نوع سونوگرافی از مهمترین سونوگرافی‌ های بارداری است. در این تصویربرداری موارد زیر قابل تشخیص است:

1- جنسیت جنین

2- وضعیت صورت و لب ها

3- دست و پا و تعداد انگشتان

4- گوش و چشم

5- دیافراگم

6- کلیه ها، مثانه و معده

7- ستون فقرات

🔵 سونوگرافی آنومالی

یکی از مهمترین سونوگرافی‌ های بارداری که در سه ماهه دوم انجام می‌شود، سونوگرافی آنومالی است. در سونوگرافی آنومالی، تعیین جنسیت جنین به صورت دقیق صورت می‌گیرد. در این مرحله تکامل اندام‌های اصلی جنین مانند مغز، کلیه و قلب بررسی می‌شود.

پس از سه ماهه دوم بارداری و شروع سه ماهه سوم (بالاخص نیمه دوم سه ماهه سوم) زمان وزن‌گیری جنین است که از مهمترین سونوگرافی‌ های بارداری به شمار می‌آید. 

سونوگرافی آنومالی 

🔵 سونوگرافی هفته 28 بارداری

تا پیش از هفته بیستم بارداری وزن جنین اصلاً اهمیت ندارد. اما در هفته‌های پس از آن از طریق سونوگرافی هفته ۲۸ بارداری، منحنی‌های استاندارد وزن‌گیری جنین وجود دارد که با توجه به جلو رفتن هفته‌ها، وزن جنین نیز قابل ارزیابی است.

اگر پس از هفته 30 بارداری اندازه و سن جنین با سن بارداری از آخرین روز قاعدگی تطابق نداشته و یشتر از دو هفته اختلاف وجود داشته باشد، ممکن است جنین رشد کافی نداشته باشد. در این شرایط باید برای بررسی خون‌رسانی به جنین سونوگرافی کالر داپلر انجام شود. این سونوگرافی به دلیل بررسی میزان رشد جنین یکی از مهمترین سونوگرافی بارداری به شمار می‌آید.

🔵 سونوگرافی سه ماهه سوم بارداری

بین هفته‌های 31 تا 34 بارداری وزن جنین در حال تکامل است. در هفته 33 وزن جنین بین یک کیلو و 794 تا دو کیلو و 530 گرم است. انجام سونوگرافی هفته 33 بارداری بسیار ضروری است. اگر این سونوگرافی را قبلاً انجام داده باشید، در هفته سی و سوم فقط در صورت نیاز و تجویز پزشک نیاز به انجام آن دارید.

🔵 آخرین سونوگرافی بارداری

برخی از افراد در ارتباط با ضرورت انجام آخرین سونوگرافی بارداری سؤال دارند و می‌خواهند بدانند در چند هفتگی باید انجام شود. سونوگرافی آخر معمولاً در هفته 31 بارداری انجام می‌شود که اندام تناسلی تکامل یافته و جنسیت جنین به طور قطعی تعیین شده است. در این سونوگرافی موارد زیر مشخص می‌شود:

1- شکل قرار گرفتن جنین در رحم

2- زنده بودن و ضربان قلب جنین به همراه تعداد، ریتم و نظم ضربان

3- تعیین وزن جنین و تناسب آن با سن بارداری

4- اختلالات رشد جنین

5- تعیین زمان تقریبی زایمان

6- غیر طبیعی بودن حجم مایع آمنیوتیک

بیشتر بخوانید: سونوگرافی غربالگری جنین

7- بررسی ایجاد گره و یا پیچ بند ناف دور گردن و اندام‌های جنین

8- ارزیابی عملکرد جفت و خونرسانی به جنین (از طریق سونوگرافی داپلر)

9- چسبندگی جفت

آخرین سونوگرافی بارداری 

🚹 کلیه خدمات سونوگرافی بارداری اعم از سونوگرافی تعیین جنسیت، آنومالی، سونوگرافی سه بعدی و داپلر در مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا انجام می‌شود. کادر مجرب این مرکز تصویربرداری تمام آزمایش‌ها را با دقت برای شما انجام می‌دهند و در صورت نیاز مراقبت‌های لازم را به شما پیشنهاد خواهند کرد.

برای درخواست نوبت با شماره ۰۲۱۸۸۸۹۰۰۶۵ تماس بگیرید
حتما بفرمایید از سایت تماس گرفتید تا از خدمات نوبت دهی آنلاین بهرمند شوید

خلاصه مطالب

مهمترین سونوگرافی‌ های بارداری، سونوگرافی ان تی، سونوگرافی سه ماهه اول، سونوگرافی آنومالی و سونوگرافی سه ماهه سوم هستند. در هر یک از این تست‌ها اندام‌های مختلف جنین مورد بررسی قرار می‌گیرد. این سونوگرافی‌ها که به عنوان غربالگری جنین شناخته می‌شوند، از این جهت دارای اهمیت هستند که اگر جنین دچار نقص ژنتیک و ناهنجاری‌های احتمالی باشد، در سریع‌ترین زمان اقدامات درمانی لازم برای رفع آن انجام شود.

از آنجا که تست‌های غربالگری بسیار اهمیت دارند، توصیه می‌کنیم حتماً برای انجام این آزمایش‌ها به مرکز سونوگرافی و رادیولوژی معتبر و تخصصی مراجعه کنید. در مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا تمامی تست‌های غربالگری بارداری با دستگاه‌های پیشرفته و استاندارد انجام می شود. شما می‌توانید با اطمینان خاطر تمام تست‌های خود را در این مرکز انجام داده و دقیق‌ترین نتایج را دریافت کنید.

برای دانلود pdf مقاله کلیک نمایید.

منبع: سایت دکتر اخلاقی نیا و مهمترین سونوگرافی‌ های بارداری

سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی بازدید : 4 یکشنبه 03 تیر 1403 نظرات (0)

🟢 اطلاع از جدول سونوگرافی بارداری به شما کمک می‌کند به موقع تست‌های مربوط به هفته‌های مختلف بارداری را انجام دهید. در مجموع زمان‌بندی انجام تست‌ها بر عهده پزشکان زنان و زایمان است. اما داشتن اطلاعات مفید در مورد روند بارداری و آزمایش‌هایی که باید در سه ماهه اول، دوم و سوم انجام دهید، بی‌فایده نیست. چنانچه هریک از این تست‌ها در زمان مشخص انجام نشود، در صورت وجود هرگونه مشکل احتمالی، امکان درمان و پیشگیری به موقع وجود نخواهد داشت.

سونوگرافی‌های بارداری که شامل سونوگرافی ان تی، آنومالی جنین، سونوگرافی داپلر، سونوگرافی بیومتری و ... هستند. این سونوگرافی‌ها برای تشخیص ناهنجاری‌ها و نقص‌های ژنتیکی بسیار اهمیت دارند. از این رو توصیه می‌کنیم قبل از هر چیز اطلاعات لازم را در مورد جدول سونوگرافی بارداری و تعداد تست‌های ضروری این دوران به دست آورید.

🔵 تعداد سونوگرافی‌های بارداری

در جدول سونوگرافی بارداری تعداد تست‌هایی که باید در هفته‌های مختلف بارداری انجام دهید، نشان داده می‌شود. در روال عادی بارداری از شروع حاملگی تا انتهای آن معمولاً چهار سونوگرافی توسط پزشک انجام می‌شود.

این سونوگرافی‌ها به ترتیب در ابتدای بارداری، هفته 12 بارداری، هفته 16 بارداری و هفته 32 بارداری انجام می‌شوند. اگر مادر دچار فشار خون یا دیابت بارداری باشد، یا بارداری چند قلو داشته باشد و در صورت وزن ناکافی جنین، در کنار سونوگرافی‌های معمول بارداری باید سونوگرافی‌های تخصصی و پیشرفته را نیز انجام دهد. این تست‌ها برای تأیید سلامت جنین بسیار ضروری هستند.

بیشتر بخوانید: انواع سونوگرافی

اولین سونوگرافی بارداری به صورت واژینال و سونوگرافی ان تی که مربوط به اولین غربالگری دوران بارداری است، همراه با آزمایش خون انجام می‌شوند. زمان سونوگرافی غربالگری مرحله دوم بین هفته‌های 16 تا 19 بارداری است. انجام این تست برای تعیین جنسیت جنین و تشخیص ناهنجاری‌های ژنتیکی ضرورت دارد.

آخرین سونوگرافی نیز پس از سه ماهه دوم و در شروع سه ماهه سوم انجام می‌شود. اگر پس از هفته سی‌ام بارداری اندازه جنین از طریق سونوگرافی با سن جنین از طریق روز آخر قاعدگی تطابق نداشته باشد، نشان‌دهنده رشد ناکافی جنین است. در این صورت باید سونوگرافی IUGR و کالر داپلر برای بررسی سلامت جنین انجام شود.

توجه داشته باشید سن بارداری در نوع سونوگرافی بسیار تعیین‌کننده است. خانم‌هایی که بارداری که سن بیشتری دارند، باید علاوه بر سونوگرافی‌های معمول، آزمایش‌های حساس را برای اطمینان از سلامت جنین انجام دهند. با انجام این آزمایش‌ها اگر نقص و مشکلی در فرایند رشد جنین وجود داشته باشد، پزشک مراقبت های درمانی لازم را به مادر باردار تجویز می‌کند. 

تعداد سونوگرافی‌های بارداری 

🔵 آشنایی با جدول سونوگرافی‌ بارداری

جدول سونوگرافی بارداری حاوی اطلاعات دقیق و کاملی از انواع سونوگرافی‌هایی است که باید در ابتدای بارداری، هفته ۱۲ بارداری، هفته 16 بارداری و هفته 32 بارداری انجام شود. در ادامه جدول سونوگرافی بارداری را ارائه کرده‌ایم تا به طور کامل با فرایند انجام تست‌های لازم در این دوران آشنا شوید.

نوع سونوگرافی زمان انجام سونوگرافی و ضرورت انجام تست
سونوگرافی اول بارداری بین هفته‌های 4 و 5 حاملگی جهت تشخیص وضعیت بارداری (به صورت واژینال)/ بین هفته‌های 7 و 8 حاملگی جهت تشخیص وضعیت بارداری و قلب جنین (به صورت شکمی)
سونوگرافی غربالگری سه ماهه اول بارداری یا سونوگرافی بارداری nt از ابتدای هفته 11 تا پایان هفته 13 جهت تشخیص ناهنجاری‌های ژنتیکی
سونوگرافی غربالگری سه ماهه دوم بارداری (سونوگرافی آنومالی) بین هفته‌های 16 تا 19 بارداری جهت تعیین جنسیت جنین و بررسی و ارزیابی بیشتر سلامت تمام اندام‌های جنین
اکوکاردیوگرافی قلب جنین در صورت ضرورت در سه ماه دوم بارداری جهت بررسی ناهنجاری‌های قلبی
سونوگرافی داپلر جنین در سه ماه دوم حاملگی جهت بررسی سیستم گردش خون جنین و وضعیت اکسیژن‌رسانی، ارزیابی میزان کمبود اکسیژن جنین و ...
تست سونوگرافی بیوفیزیکال پروفایل اسکورینگ در سه ماهه سوم حاملگی برای ارزیابی و بررسی  کلی وضعیت جنین از نظر احتمال مرگ جنین 
سونوگرافی بیومتری در سه ماهه سوم بارداری جهت ارزیابی اندازه اندام های مختلف جنین و نسبت این اندازه‌ها با یکدیگر و تشخیص سلامت و رشد جنین
آخرین سونوگرافی بارداری پس از هفته 28 بارداری جهت تشخیص و بررسی میزان وزن و رشد جنین به نسبت سن جنین

🔵 انجام سونوگرافی‌ بارداری در مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی

پس از اطلاع از جدول سونوگرافی بارداری، انتخاب مرکز سونوگرافی و رادیولوژی معتبر تحت نظر پزشکان متخصص بسیار اهمیت دارد. مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا ارائه دهنده خدمات مربوط به انجام انواع سونوگرافی بارداری است.

بیشتر بخوانید: سونوگرافی غربالگری جنین

پزشکان متخصص این مرکز تصویربرداری، انواع سونوگرافی ترانس واژینال، سونوگرافی استاندارد یا شکمی، سونوگرافی اولتراسوند پیشرفته، سونوگرافی دوپلر اولتراسوند، سونوگرافی سه بعدی و چهار بعدی و آکوردیوگرافی قلب جنین را انجام می‌دهند.

انجام سونوگرافی‌ بارداری در مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی 

ارائه نتایج و تفسیر دقیق 

با داشتن تجهیزات استاندارد و پیشرفته نتایج هر یک از تست‌ها بارداری به طور دقیق در اختیار شما قرار می‌گیرد. پزشک متخصص نیز به دقت و به طور صحیح نتایج را تفسیر و در اختیار شما قرار خواهد داد. با توجه به تخصصی بودن مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی، پیشنهاد می‌کنیم تمام مراحل تست‌های مربوط به دوران حاملگی را در این مرکز انجام دهید تا از سلامت جنین و نتایجی که از هر آزمایش دریافت می‌کنید، مطمئن شوید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در ارتباط با انواع تست‌های بارداری سه ماهه اول، دوم و سوم در مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با شماره‌های مندرج در صفحه اصلی تماس بگیرید. 

برای درخواست نوبت با شماره ۰۲۱۸۸۸۹۰۰۶۵ تماس بگیرید
حتما بفرمایید از سایت تماس گرفتید تا از خدمات نوبت دهی آنلاین بهرمند شوید

خلاصه مطالب

اطلاع از جدول سونوگرافی بارداری به شما کمک می‌کند که در زمان مشخص انواع تست‌های لازم در دوران حاملگی را انجام دهید. در مجموع خانم‌های باردار باید چهار سونوگرافی مختلف را در ابتدای بارداری، هفته 12 ، هفته 16 و نهایتاً هفته 32 بارداری انجام دهند. در کنار سونوگرافی‌های معمول، اگر مادر باردار دچار فشار خون، دیابت، بارداری چند قلو باشد، انجام سونوگرافی تخصصی و پیشرفته برای بررسی سلامت جنین ضروری است.

برای انجام انواع سونوگرافی بارداری و آزمایش‌های غربالگری می‌توانید به مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا مراجعه کنید. به کمک دستگاه‌های تخصصی و پیشرفته نتایج دقیق از این تست‌ها در اختیار شما قرار می‌گیرد. علاوه بر این در صورت وجود هرگونه مشکل در جنین، پزشکان متخصص مراقبت‌های درمانی لازم را به شما تجویز خواهند کرد تا دوران بارداری شما بدون هیچ نگرانی طی شود.

برای دانلود پی دی اف مقاله کلیک کنید.

منبع: سایت دکتر اخلاقی نیا و جدول سونوگرافی بارداری

🟢 انواع سونوگرافی شامل سونوگرافی قلب و عروق، سونوگرافی شکم، سونوگرافی ترانس واژینال، سونوگرافی غده تیروئید و .... هستند. سونوگرافی یکی از روش‌های تشخیص انواع بیماری‌هاست که به عنوان بی‌خطرترین روش تصویربرداری شناخته می‌شود. در سونوگرافی یا اولتراسوند از امواج فراصوت که شنیدن آنها ممکن نیست بهره می‌برند.

قبل از سونوگرافی، انواع تصویربرداری پزشکی از طریق اشعه ایکس انجام می‌شد. برای مشاهده بیماری‌های درونی بدن پزشکان مجبور به برش ناحیه مورد نظر بودند و این کار عوارض بسیاری داشت. از آنجا که نتایج سونوگرافی باید دقیق باشد، بهتر است به مراکز معتبر که دارای دستگاه‌های پیشرفته و استاندارد هستند، مراجعه کنید. مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا به عنوان بهترین مرکز سونوگرافی و رادیولوژی در تهران ارائه آماده خدمات مربوط به انواع سونوگرافی به شما بیماران گرامی است. 

🔵 آشنایی با انواع سونوگرافی

انواع سونوگرافی بسته به نیاز بیمار و نظر پزشکان برای تشخیص بیماری‌ها انجام می‌شود. سونوگرافی یکی از روش‌های تشخیص بیماری از طریق ارسال امواج صوتی با فرکانس بالا است. در این روش تصویر اندام‌های داخلی بدن به وضوح نشان داده می‌شود و هیچ نوع عارضه خاصی برای بدن ندارد. در ادامه به انواع سونوگرافی اشاره خواهیم کرد.

سونوگرافی بیرونی

سونوگرافی بیرونی بیشتر برای معاینه بارداری مانند قلب جنین کارایی دارد. روش انجام آن بسیار ساده است. پزشک ابتدا ناحیه مورد نظر را با ژل مخصوص آغشته می‌کند. سپس پروب سونوگرافی را بر روی قسمتی از بدن قرار می‌دهد و با حرکت دادن آن شرایط بیمار را بررسی می‌کند.

سونوگرافی داخلی

زمانی که پزشک به اطلاعات دقیقی نیاز داشته باشد، معمولاً از سونوگرافی داخلی استفاده می‌کند. برای بررسی دقیق غده پروستات در مردان و سونوگرافی رحم و تخمدان در زنان از سونوگرافی داخلی بهره می‌برند.

آشنایی با انواع سونوگرافی

سونوگرافی شکم و دستگاه گوارش

سونوگرافی شکمی که به عنوان سونوگرافی لگن و شکم شناخته می‌شود، برای بررسی اندام‌های داخلی مانند لوزالمعده، کیسه صفرا، طحال و کبد استفاده می‌شود. از سونوگرافی دستگاه گوارش برای بررسی معده و روده نمی‌توان استفاده کرد، چرا که فضای خالی این اندام‌ها، امکان کارکرد صحیح امواج فرا صوت را کاهش می‌دهند.

بیشتر بخوانید: رادیولوژی و سونوگرافی در تهران

سونوگرافی بارداری

زنان باردار باید در چهار مرحله انواع سونوگرافی بارداری که به شرح زیر است را انجام دهند:

1- شروع بارداری

2- هفته 12 بارداری

3- هفته 16 بارداری

4- هفته 32 بارداری

گاهی به دلیل کوچک بودن جنین یا ابتلاء مادر به دیابت یا فشار خون، ممکن است تعداد سونوگرافی افزایش یابد یا نیاز به تکرار آنها باشد. در ادامه انواع سونوگرافی بارداری را توضیح خواهیم داد:

1- سونوگرافی ترانس واژینال

یکی از انواع سونوگرافی که در دوره بارداری تجویز می‌شود، سونوگرافی ترانس واژینال است. در این روش پروب دستگاه وارد واژن می‌شود و شروع به بررسی تخمدان و دهانه رحم، لوله‌های فالوپ و بررسی جنین می‌کند. از طریق این روش می‌توان تاریخ زایمان را نیز تعیین کرد. این تست‌های حساس در مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با دستگاه‌های استاندارد و به روز انجام می‌شود.

2- سونوگرافی ان تی

سونوگرافی پشت گردن جنین در هفته ۱۱ الی ۱۴ بارداری انجام می‌شود. از طریق این سونوگرافی میزان ضربان قلب، رشد مغز جنین مورد بررسی قرار می‌گیرد. سونوگرافیان تی برای تشخیص سندروم دان و دیگر نواقص ژنتیکی کارایی دارد.

3- سونوگرافی آنومالی جنین

از دیگر انواع سونوگرافی جنین، سونوگرافی آنومالی است که سلامت و رشد متناسب با سن جنین تأیید می‌شود. از طریق این آزمایش پارامترهایی مانند محیط دور سر و طول بلندترین استخوان بدن جنین مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

4- سونوگرافی چهار بعدی

یکی دیگر از انواع سونوگرافی جنین که اطلاعات کاملی از سلامت جنین را در اختیار قرار می‌دهد، سونوگرافی چهار بعدی است. از طریق این سونوگرافی، حتی خمیازه کشیدن جنین نیز به طور واضح مشخص می‌شود.

سونوگرافی دستگاه ادراری

سونوگرافی دستگاه‌های دفع ادرار مانند دو کلیه، مثانه، میزراه و دو میزنای را ارزیابی می‌کند. بخشی به نام حالب به علت مجاری خوابیده روی هم و قطر کم، از طریق سونوگرافی ادراری قابل ارزیابی نیست.

از طریق سونوگرافی دستگاه ادراری یا کلیه بیماری‌هایی مانند سنگ کلیه، بزرگ شدن کلیه، تومورها و دیگر مشکلات مربوط به دستگاه ادرار قابل تشخیص هستند.

سونوگرافی آندوسکوپیک

برای بررسی دقیق دستگاه گوارش و تنفس، سونوگرافی اندوسکوپیک کاربرد دارد. در این روش از یک ابزار که یک چراغ سر آن وجود دارد، استفاده می‌شود. این سونوگرافی به دو نوع آندوسکوپیک تحتانی و فوقانی تقسیم می‌شود.

<yoastmark class=

سونوگرافی قلب و عروق

این سونوگرافی که به عنوان آکوردیوگرافی نیز شناخته می‌شود، برای تشخیص ناهنجاری‌هایی مانند پمپاژ نامناسب خون، نارسایی دریچه و عملکرد قلب و دریچه‌های آن کاربرد دارد. در این سونوگرافی، یک برش دو بعدی از قلب نمایش داده می‌شود. در صورت پیشرفته بودن تجهیزات می‌توان انتظار تشکیل یک تصویر سه بعدی را نیز داشت.

سونوگرافی غده تیروئید

برای بررسی کیست و تومور و مشخص شدن وضعیت غده تیروئید، از این نوع سونوگرافی استفاده می‌شود. برای انجام این تست، می‌توانید به مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی مراجعه کنید تا دقیق‌ترین نتایج در اختیار شما قرار گیرد.

سونوگرافی سینه

برای تشخیص سرطان سینه ابتدا باید سونوگرافی سینه انجام شود. سرطان سینه بین بانوان شایع است. در مواردی نیز آقایان به این بیماری مبتلا می‌شوند. پزشک معالج اگر مشکوک به سرطان سینه شود، ابتدا سونوگرافی سینه را برای تشخیص انواع کیست‌ها و تومورها در بافت سینه تجویز می‌کند.

سونوگرافی بیضه

بیضه‌ها به دلایل متعدد نیاز به سونوگرافی دارند. برای مثال بیماری‌های نظیر هیدروسل (آب آوردن کیسه‌ بیضه‌ها)، واریکوسل (گشاد شدن سیاهرگ‌های بیضه) و چرخش بیضه‌ها از طریق این سونوگرافی قابل تشخیص هستند. در صورتی که به این ناحیه ضربه حساسی وارد شود، پزشک باید بیضه‌ها را بررسی کند.

سونوگرافی چشم

اطلاعات حاصل از سونوگرافی چشم داده‌های زیادی را از فضای کروی چشم، فضای پشت آن، محتویات داخل فضای چشم و تومورهای داخلی آن در اختیار پزشک قرار می‌دهد. افراد مبتلا به این عارضه باید حتماً سونوگرافی چشم را انجام دهند.

سونوگرافی ارتوپدی

از دیگر انواع سونوگرافی که از طریق آن مفاصل، تاندون‌ها، عضلات و رباط‌های بدن بررسی می‌شوند، سونوگرافی ارتوپدی است. از طریق این روش پارگی تاندون آشیل، پارگی عضلات شانه، مینیسک زانو و خون‌ریزی‌های داخل عضلات قابل بررسی هستند.

سونوگرافی داپلر

برای بررسی میزان جریان خون داخل رگ‌ها از سونوگرافی داپلر استفاده می‌شود. با این سونوگرافی می‌توان مشکلات انسداد، تنگی و گرفتگی عروق را تشخیص داد.

سونوگرافی داپلر 

سونوگرافی مربوط به بیماری‌های زنان

بررسی و ارزیابی دستگاه تولید مثل زنان بسیار حائز اهمیت است. در حال حاضر دستگاه‌های مدرن و پیشرفته‌ای برای تشخیص بیماری‌های زنان مانند توده‌های رحمی، کیست تخمدان، فیبروم و عفونت‌های لگنی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: سونوگرافی سه ماهه دوم بارداری

سونوگرافی مثانه زنان

زنان به دلایلی از قبیل عفونت‌های مجاری ادرار و زایمان مستعد ابتلا به بیماری‌های مثانه هستند. انجام سونوگرافی مثانه به تشخیص این دسته از بیماری‌ها کمک می‌کند. این سونوگرافی برای تشخیص میزان ادرار باقیمانده در مثانه، تشخیص سنگ و توده در درون مثانه و اندازگیری ابعاد مثانه کاربرد دارد.

🚹 مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا ارائه دهنده خدمات مربوط به انواع سونوگرافی از جمله سونوگرافی لگن و شکم، سونوگرافی غربالگری بارداری، سونوگرافی داپلر و ... به شما بیماران گرامی است. به دلیل استفاده از تجهیزات مدرن و پیشرفته، با مراجعه به این مرکز دقیق‌ترین نتایج حاصل از انجام انواع سونوگرافی در اختیار شما قرار خواهد گرفت.


برای درخواست نوبت با شماره ۰۲۱۸۸۸۹۰۰۶۵ تماس بگیرید
حتما بفرمایید از سایت تماس گرفتید تا از خدمات نوبت دهی آنلاین بهرمند شوید

خلاصه مطالب

انواع سونوگرافی با توجه به ناحیه مورد ارزیابی متفاوت بوده و شامل سونوگرافی داخلی، بیرونی، سونوگرافی دستگاه گوارش و شکم، سونوگرافی‌های دوران بارداری و ... هستند. تصویربرداری از طریق دستگاه سونوگرافی یا اولتراسوند، از دیگر روش‌های تصویربرداری مانند اشعه ایکس و ام آر آی کارآمدتر است.

از طریق این روش پزشکان می‌توانند بسیاری از بیماری‌ها را به موقع تشخیص دهند و اقدام‌های لازم درمانی را دنبال کنند. برای انجام انواع سونوگرافی بهتر است به مراکز معتبر مراجعه کنید. مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا با داشتن دستگاه مدرن و پیشرفته‌، نتایج دقیقی از انواع سونوگرافی را در اختیار شما قرار خواهد داد. برای دریافت نوبت می‌توانید با شماره‌های مندرج در صفحه اصلی تماس بگیرید. 

برای دانلود pdf مقاله کلیک کنید.

منبع: سایت دکتر اخلاقی نیا و انواع سونوگرافی

سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی بازدید : 4 چهارشنبه 30 خرداد 1403 نظرات (0)

🟢 اگر قصد انجام رادیولوژی و سونوگرافی در تهران را دارید، بهتر است به مراکزی مراجعه کنید که دارای تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی و مدرن‌ترین دستگاه‌های سونوگرافی هستند. از سوی دیگر تجهیزات مربوط به عکس‌برداری و رادیولوژی این مراکز باید در سطح بالای کیفی باشند تا نتایج حاصل از انجام آزمایش‌ها به دقیق‌ترین شکل در اختیار شما قرار گیرد.

مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا به عنوان یکی از بهترین مراکز سونوگرافی تهران به شمار می‌آید. اگر قصد دارید آزمایش‌ها و معاینات پزشکی خود را در یک مرکز معتبر انجام دهید، کافی است با شماره‌های مندرج در صفحه اصلی تماس بگیرید تا کادر پزشکی این مرکز مشاوره‌های لازم را در اختیار شما قرار دهند.

🔵 بهترین مرکز رادیولوژی و سونوگرافی در تهران

پیدا کردن بهترین مرکز رادیولوژی و سونوگرافی در تهران دغدغه بسیاری از بیماران است. معمولاً افرادی که باید آزمایش‌ها و تست‌های حساس را انجام دهند، به دنبال بهترین مرکز رادیولوژی و سونوگرافی هستند. به عنوان مثال خانم‌های باردار که باید تست‌های غربالگری را انجام دهند یا افرادی که قصد دارند برای موموگرافی اقدام کنند، دغدغه بیشتری برای پیدا کردن یک مرکز رادیولوژی و سونوگرافی تخصصی را دارند.

در حال حاضر مرکز رادیولوژی سونوگرافی فاطمی به عنوان یکی از مراکز معتبر رادیولوژی و سونوگرافی در تهران به شمار می‌آید. شما می‌توانید انواع آزمایش‌های مربوط به غربالگری سه ماهه اول، دوم و سوم و همچنین انواع سونوگرافی و رادیولوژی را با دستگاه‌ها و تجهیزات استاندارد انجام دهید. از مهم‌‌ترین ویژگی‌های این مرکز، دریافت به موقع نتایج و تفسیر دقیق از آزمایش‌ها است که توسط پزشکان متخصص ارائه می‌شود.

بهترین مرکز رادیولوژی و سونوگرافی در تهران 

🔵 خدمات مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی

مراکز رادیولوژی و سونوگرافی در تهران خدمات گسترده‌ای را به بیماران ارائه می‌کنند. مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی از جمله مراکزی است که خدمات با کیفیتی را به بیماران عرضه می‌کند. شما می‌توانید تمام آزمایش‌ها از جمله عکس برداری، سونوگرافی را با بالاترین سطح اطمینان تحت نظر پزشکان متخصص انجام دهید. خدمات مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی شامل موارد زیر است:

انواع سونوگرافی

سونوگرافی لگن: این سونوگرافی شامل بررسی رحم و تخمدان، مثانه و پروستات است.

انجام سونوگرافی جنین: شامل (سونوگرافی روتین، بررسی EP (حاملگی خارج رحمی)، داپلر حاملگی، سونوگرافی کالر، تست بیوفیزیکال، سونوگرافی آنومالی جنین، غربالگری سه ماهه اول، غربالگری سه ماهه دوم، غربالگری سه ماهه سوم)

سونوگرافی شکم: شامل (سونوگرافی شکم و نواحی اینگوئینال، سونوگرافی احشای شکم، هرنی‌های اینگوئینال و نافی)، اندازه‌گیری چربی زیرجلدی،سونوگرافی Transabdominal، سونوگرافی transvaginal، سونوگرافی بررسی محل IUD‎، ، سونوگرافی عضلات و تاندون‌ها، سونوگرافی گردن، سونوگرافی جدار قفسه سینه، پستان.

بیشتر بخوانید: بهترین سونوگرافی غربالگری در تهران

 رادیولوژی دیجیتال

در مرکز رادیولوژی و سونوگرافی در تهران، عکس‌برداری و رادیولوژی توسط دستگاه‌های پیشرفته و مدرن انجام می‌شود. انواع رادیولوژی در فرایند تشخیص بیماری‌ها شامل موارد زیر است:

رادیولوژی روتین: این نوع عکس‌برداری از استخوان و اسکلت کلی بدن را به عنوان رادیوگرافی روتین می‌شناسند.

رادیولوژی رنگی و اختصاصی: که امکان ارزیابی مجاری ادراری را دارد و شکل مثانه را نشان می‌دهد. این روش از اشعه ایکس و ماده حاجب استفاده می‌کند و از طریق سوند به داخل مثانه وارد می‌شود.

رادیولوژی رنگی نشان می‌دهد که آیا شخص دچار رفلکس ادراری یا پس زدن ادرار به عقب از مثانه‌ها است یا خیر.

IVP: یک تست اشعه X است که یک سری تصاویر از کلیه‌ها، مثانه، حالب‌ها و مجاری ادراری را ارائه می‌کند. IVP می‌تواند شکل، اندازه و محل قرار گرفتن دستگاه ادراری را نشان دهد.

سنجش تراکم استخوان: سنجش میزان تراکم استخوان یک اندازه‌گیری پزشکی از مقدار مواد معدنی در هر سانتی ‌متر مربع استخوان است.

این اقدام کلیدی جهت مشخص کردن قدرت یا شکنندگی استخوان مؤثر است. تراکم استخوان ضعیف، شاخصی از پوکی استخوان است که در این تست بررسی می‌شود.

خدمات مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی 

ماموگرافی دیجیتال

در مرکز رادیولوژی و سونوگرافی در تهران معمولاً ماموگرافی به صورت دیجیتال و با دستگاه‌های روز دنیا انجام می‌شود. ماموگرافی یک عکس رادیوگرافیک ساده از پستان و راهکاری برای تشخیص زدوهنگام سرطان به صورت غیر قابل لمس است.

در مرکز رادیولوژی و سونوگرافی فاطمی تصاویر بهتر و با دوز کمتر اشعه ایکس انجام می‌شود. به علاوه تصاویر پستان برای بررسی رادیولوژیک به کامپیوتر ارسال می‌شود و برای مدت زمان طولانی در دستگاه ذخیره می‌شود.

🔵 دریافت نوبت از مرکز رادیولوژی و سونوگرافی در تهران

برای اینکه بتوانید آزمایش‌ها و تست‌های مختلف را در مرکز رادیولوژی و سونوگرافی فاطمه انجام دهید، می‌توانید از قبل نوبت خود را رزرو کنید یا به صورت حضوری به این مرکز تشخیص مراجعه نمایید. از مهم‌ترین ویژگی‌های مرکز رادیولوژی و سونوگرافی فاطمی این است که بیماران بدون معطلی و سر وقت تعیین شده می‌توانند آزمایش‌های خود را انجام دهند.

ه طور مثال خانم‌های باردار که باید آزمایش خون و تست‌های حاملگی را به فاصله کمی انجام دهند، در این مرکز این امکان را دارند که بدون هیچ گونه معطلی از خدمات باکیفیت این مرکز استفاده کنند.

پرسنل و کادر پزشکی این مرکز عکس‌برداری و سونوگرافی معتبر، تمام نتایج آزمایش‌ها را به طور دقیق ارائه می‌کنند. چراکه اگر دستگاه‌ها کیفیت لازم را نداشته باشند، ممکن است نتایج آزمایش‌ها بالاخص تست‌های حساس دقیق نباشد و بعداً با مشکل مواجه شوید. علاوه بر این اگر بیماران نیاز به دریافت تفسیر نتایج داشته باشند، در این زمینه نیز اطلاعات لازم در مورد آزمایش‌ها را در اختیار شما قرار خواهد گرفت. برای دریافت نوبت و مشاوره می‌توانید با شماره‌های مندرج در صفحه اصلی تماس بگیرید.

خلاصه مطالب

مراکز رادیولوژی و سونوگرافی در تهران از پیشرفته‌ترین تجهیزات آزمایشگاهی و عکسبرداری استفاده می‌کنند. این بیماران می‌توانند با مراجعه به این مراکز دقیق‌ترین نتایج را از آزمایش‌های خود در اختیار داشته باشند. اگر به دنبال یک مرکز رادیولوژی و سونوگرافی معتبر در تهران هستید، مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی ‌نیا یکی از بهترین مراجع برای بیماران است.

در این مرکز تمام آزمایش‌های مربوط به سونوگرافی، ماموگرافی و عکسبرداری در اختیار شما قرار می‌گیرد و متخصصان تفسیر دقیقی از نتایج تست‌های حساس را به شما ارائه می‌کنند. بنابراین در صورت وجود هرگونه مشکل می‌توانید اقدامات درمانی مؤثر را اتخاذ کنید. برای دریافت نوبت و مشاوره‌های لازم می‌توانید با شماره‌های مندرج در صفحه اصلی در تماس باشید.

برای دانلود پی دی اف مقاله کلیک کنید.

منبع: سایت دکتر اخلاقی نیا و رادیولوژی و سونوگرافی در تهران

سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی بازدید : 3 یکشنبه 27 خرداد 1403 نظرات (0)

🟢 نمونه برداری تیروئید برای بررسی مشکلات مربوط به تیروئید انجام می‌شود. اغلب پزشکان از طریق این آزمایش بررسی می‌کنند که آیا تیروئید شما به درستی کار می‌کند یا خیر. تیروئید غده پروانه‌ای شکل در گردن است که بالای جناق سینه قرار دارد. این غده هورمون‌هایی تولید می‌کند که چندین سیستم مختلف بدن را کنترل می‌نمایند.

در واقع تیروئید مانند یک مرکز فرماندهی است که نحوه استفاده از بدن را مدیریت و کنترل می‌کند. در برخی از موارد پزشک یا متخصص رادیولوژی برای آزمایش‌های تکمیلی هنگام بررسی وضعیت سلامت تیروئید، آزمایش بیوپسی تیروئید را انجام می‌دهد تا بتواند برای درمان صحیح بافت‌های تیروئید یا گره‌هایی که بر روی آن رشد کرده‌اند، اقدام کند.

🔵 بیوپسی تیروئید چیست؟

نمونه برداری تیروئید یا fna به معنای برداشتن یک تکه غده کوچک از تیروئید یا ندول‌های تیروئید است که متخصص رادیولوژی برای نمونه بتواند آن را برای تأیید یا رد بیماری که مورد نظر وی است به آزمایشگاه پاتولوژی ارسال نموده و اطلاعات لازم را در ارتباط با وضعیت سلامت تیروئید به دست آورد.

در واقع  fna  یک روش نمونه‌ برداری است که در آن به جای برش جراحی و برداشتن بافت بدن از یک سوزن استفاده می‌کنند. در این روش یک سوزن باریک به بافت مورد نظر یا مایع وارد می‌شود و با کمک آن از بافت یا مایع نمونه برداشته خواهد شد.

بیوپسی تیروئید چیست؟ 

این روش بسیار ایمن است و نسبت به روش جراحی با عوارض بالا ارجحیت دارد. این آزمایش معمولاً از طریق هدایت سونوگرافی انجام می‌شود تا به شکل دقیق از محل مورد نظر نمونه برداری شود. اگر سونوگرافی انجام نشود، ممکن است نمونه مورد نظر هیچ جواب دقیقی برای پزشک نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: بهترین مرکز آزمایش غربالگری در غرب تهران

🔵 تجویز بیوپسی تیروئید برای چیست؟

در غده تیروئید یک سری توده بسیار معمول به نام ندول وجود دارد. این توده‌ها اگرچه سری باعث ایجاد یک سری مشکلات در فرد می‌شوند، اما سرطانی نیستند. در برخی از موارد ممکن است غده تیروئید دچار افزایش سایز شود که پزشکان آن را گواتر می‌نامند و ممکن است به درمان احتیاج داشته باشد. اما به این معنی نیست که فرد دچار سرطان شده است.

پزشک قبل از تجویز بیوپسی، احتمالاً برای بیمار یک سری آزمایش خون و تصویربرداری تجویز می‌کند و پس از این آزمایش‌ها و تصویربرداری‌ها اگر نیاز احساس کرد که بیمار نیاز به نمونه برداری تیروئید دارد، آن را تجویز خواهد کرد.

🔵 تفسیر نتایج fna 

جواب نمونه برداری تیروئید در برخی موارد نشان دهنده گواتر و ندول‌ها است، ولی خطری ایجاد نمی‌کند و پزشک برای اطمینان، نمونه برداری تیروئید را انجام می‌دهد. اگر پاسخ نمونه برداری تیروئید یک مشکل جدی را نشان دهد، می‌تواند به علت بیماری‌های زیر باشد:

گره‌ها یا ندول‌های سالید: این توده‌ها خوش‌خیم بوده، ولی باید نوع آنها در نمونه برداری مشخص شود.

وجود کیست در غده تیروئید: کیست‌ها توده‌های پر از مایع هستند که باعث درد در ناحیه گلو می‌شوند یا اینکه فرو بردن غذا و قورت دادن را مشکل می‌سازد.

بیماری پرکاری تیروئید: بیماری گریوز باعث بزرگ شدن غده تیروئید می‌شود. در این شرایط مقدار زیادی هورمون از تیروئید ترشح می‌شود.

بیماری هاشیموتو: در این عارضه سلول‌های ایمنی به غده تیروئید حمله ور می‌شوند و هورمون کمتر از حد طبیعی تولید می‌کنند و متورم خواهد شد.

عفونت: که باعث درد و تورم در غده تیروئید می‌شود.

ندول‌های بزرگ گواتر: این عارضه مشکلات زیادی برای بیماران به وجود می‌آورد، از جمله اینکه نفس کشیدن برای بیمار سخت می‌شود و نمی‌تواند غذا را به درستی بجود و قورت دهد.

ندول‌های سمی یا گواتر: ندول های سمی سرطانی نیستند و باعث می‌شود که غده تیروئید بسیار زیادتر هورمون ترشح کند.

سرطان تیروئید: که در ده درصد مواقع ممکن است برای فرد ایجاد شود و با نمونه برداری مشخص می‌شود که آیا سرطان خوش‌خیم یا بدخیم است.

🔵 چه زمانی به انجام نمونه برداری تیروئید نیاز است؟

با توجه به اینکه نمونه برداری تیروئید می‌تواند نشان دهنده مشکلات مربوط به تیروئید باشد، اما لازم نیست پزشک برای بررسی بیماری‌های تیروئیدی آن را انجام دهد. مثلاً در بیماری گریوز، از طریق آزمایش خون و تصویربرداری باید دلایل کافی برای بیماری پیدا شود و دکتر رادیولوژی بگوید که شما دچار این بیماری هستید یا خیر.

دکتر رادیولوژی ممکن است بخواهد که هر ندول تروئید که بزرگتر از یک سانتی متر است را بررسی کنید. به خصوص اگر ندول جامد، سفت و دارای مرز مشخصی در تصویربرداری نباشد.

اگر بیمار درد زیادی داشته و تیروئید به سرعت در حال رشد باشد، ممکن است دکتر رادیولوژی بدون وجود ندول تیروئید هم بخواهد نمونه برداری را انجام دهد. پس از تفسیر نتایج در اختیار افراد قرار می‌گیرد. 


چه زمانی به انجام نمونه برداری تیروئید نیاز است؟

🔵 نمونه برداری تیروئید در مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی

مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی به عنوان تخصصی‌ترین مرکز تصویربرداری، با همکاری پزشکان متبحر با استفاده از پیشرفته‌ترین تجهیزات و از طریق انجام تشخیص توده‌های سرطانی و غیر سرطانی برای درمان توده‌های تیروئید به بیماران کمک می‌کند. 

این مرکز آمادگی دارد همه اقدامات مربوط به بیهوشی و انجام آزمایش‌ها و مراحل تصویربرداری را با حضور و مراقبت دائمی متخصص بیهوشی ارائه کند. با استفاده از این روش مراجعان از بابت درد ناشی از اقدامات تشخیصی و درمانی هیچگونه نگرانی نخواهند داشت. جهت انجام بیوپسی تیروئید می‌توانید به در مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی کافی است با شماره‌های مندرج در صفحه اصلی تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.

خلاصه مطالب

نمونه برداری تیروئید برای تشخیص عملکرد صحیح غده تیروئید انجام می‌شود. fna یک روش نمونه برداری است در آن به جای برش جراحی و برداشتن بافت بدن، معمولاً از یک سوزن استفاده می‌کنند. در این روش یک سوزن باریک به بافت مورد نظر وارد می‌شود و از طریق آن از بافت یا مایع نمونه برداری‌های لازم صورت می‌گیرد.

این آزمایش عوارض خاصی ندارد و نسبت به روش جراحی کارآمدتر است. برای انجام نمونه برداری بیوپسی تیروئید می‌توانید به مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا مراجعه کنید. تفسیر دقیق نتایج این آزمایش‌ نیز در سریع‌ترین زمان در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

برای دانلود pdf مقاله کلیک کنید.

منبع: سایت دکتر اخلاقی نیا و نمونه برداری تیروئید چیست؟

سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی بازدید : 4 شنبه 26 خرداد 1403 نظرات (0)

🟢 یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های خانم‌های باردار پیدا کردن بهترین مرکز سونوگرافی غربالگری در تهران است، چرا که در حین بارداری باید یک سری سونوگرافی‌های مهم برای تشخیص سلامت جنین را انجام دهند. دسته‌ای از ناهنجاری‌های کروموزومی مانند سندروم پاتو، سندروم ادوارد، سندروم دان و همچنین نقص در لوله‌های عصبی نیازمند تشخیص به کمک سونوگرافی و تفسیر دقیق نتایج است.

از آنجا که مراکز سونوگرافی زیادی در کشور وجود دارد، گزینه‌های محدودی جهت انتخاب بهترین مرکز غربالگری پیش روی والدین است. ضعف تجهیزات، پوشش ندادن بیمه‌های تکمیلی و از همه مهمتر برخورداری از دکتر متخصص برای تفسیر نتایج از مهم‌ترین عوامل در انتخاب مرکز سونوگرافی معتبر است. شما با مراجعه به مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی می‌توانید نتایج آزمایش‌های غربالگری اول، دوم و سوم بارداری را با تفسیر دقیق توسط پزشکان متخصص در سریع‌ترین زمان دریافت نمایید.

🔵 ویژگی‌های مرکز سونوگرافی غربالگری در تهران

انتخاب بهترین مرکز سونوگرافی غربالگری در تهران، یکی از دغدغه‌های مهم زنان باردار است. در دوران بارداری انجام آزمایش‌های مربوط به سلامت جنین از جمله غربالگری اول دوم و سوم و داپلر بسیار اهمیت دارد و باید به بهترین دکتر متخصص سونوگرافی مراجعه کنید. عوامل متعددی که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم یک مرکز سونوگرافی را به بهترین مرجع برای انجام آزمایش‌های غربالگری تبدیل می‌کند.

برخورداری از تجهیزات پیشرفته و جدید

مرکز سونوگرافی غربالگری باید تمام آزمایش‌های دوران بارداری را با دستگاه پیشرفته از جمله سونوگرافی سه بعدی و داپلر انجام دهد. علاوه بر این کیفیت و پیشرفته بودن دستگاه‌ها بر دقت پاسخ سونوگرافی بسیار تاثیرگذار است. در حال حاضر دستگاه‌های سونوگرافی متنوعی در بازار وجود دارند که تصویربرداری را بسیار دقیق انجام می‌دهند.

بیشتر بخوانید: هزینه غربالگری اول با بیمه تامین اجتماعی

برخورداری از پزشکان متخصص رادیولوژی

زمانی که برای انجام سونوگرافی غربالگری مراجعه می‌کنید، مطمئن شوید که این مراکز دارای پزشکان متخصص رادیولوژی هستند. داشتن بورد تخصصی و فلوپشیپ سونوگرافی برای هر پزشک بسیار اهمیت دارد. بهتر است به علاوه بهتر است از سابقه و تجربه پزشک اطمینان حاصل کنید.

برخورداری از پرسنل حرفه‌ای

به غیر از حضور پزشکان متخصص در مرکز سونوگرافی، پرسنل این مراکز باید دانش کافی در ارتباط با استفاده از انواع دستگاه‌ها را داشته باشند. در بهترین مرکز سونوگرافی غربالگری در تهران حتماً خود پزشک باید مراحل انجام سونوگرافی غربالگری را انجام دهد. اگر در یک مرکز دو فرد سونوگرافی را انجام دهند، باید نتایج توسط هر دو فرد مهر و امضا شود.

ویژگی‌های مرکز سونوگرافی غربالگری در تهران 

امکان رزو نوبت و عدم معطلی

از فاکتورهای مهمی که در انتخاب بهترین مرکز سونوگرافی غربالگری در تهران نقش دارد، امکان رزو نوبت و عدم معطلی است. مادران باردار در دوران سخت بارداری، انتظار دارند بدون هیچ نوع معطلی آزمایش‌های غربالگری را انجام دهند.

از آنجا که برخی از سونوگرافی‌ها و آزمایش‌ها باید پشت سر هم انجام شوند، از این رو توصیه می‌کنیم به مرکز غربالگری مراجعه کنید که خدمات دریافت نوبت آنلاین را دارند و می‌توانید بدن هیچ معطلی، این تست‌های حساس را انجام دهید.

انجام کلیه آزمایش‌ها علاوه بر انجام سونوگرافی

برای آزمایش‌های غربالگری معمولاً آزمایش خون و سونوگرافی با یکدیگر انجام می‌شود. بنابراین بهتر است به مرکزی مراجعه کنید که این دو آزمایش را به فاصله کمتر از ۲۴ ساعت برای شما انجام دهند. در این صورت شما می‌توانید راحت‌تر برای انجام آزمایش‌های خود اقدام کنید.

🔵 انجام سونوگرافی غربالگری در مرکز رادیولوژی فاطمی

اگر می‌خواهید مراحل سونوگرافی غربالگری در تهران را تحت نظر پزشک متخصص انجام دهید، باید به مرکزی مراجعه کنید که پزشکان دارای بورد تخصصی و سابقه و تجربه کافی در زمینه انجام آزمایش و تفسیر نتایج باشند.

مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا یکی از بهترین مراکز انجام آزمایش‌های غربالگری است و در این مرکز تمام آزمایش‌های غربالگری اول، دوم و سوم با بهترین تجهیزات انجام می‌شود.

مرکز تصویربرداری فاطمی به عنوان یکی از باسابقه‌ترین مراکز با داشتن کادر متخصص و مجرب نتایج را با دقیق‌ترین تفسیر در اختیار شما قرار می‌دهد. از مهم‌ترین ویژگی‌های این مرکز، ارائه مشاوره به خانم های باردار قبل و پس از انجام انواع تست‌های غربالگری است. از این رو اگر مشکل و نقصی در جنین وجود داشته باشد، کادر پزشکی با در اختیار گذاشتن بهترین راهکارهای درمانی به شما کمک می‌کنند تا بعداً مشکلی برای جنین به وجود نیاید.

انجام سونوگرافی غربالگری در مرکز رادیولوژی فاطمی 

🔵 خدمات مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی

مرکز تصویربرداری و سونوگرافی دکتر فاطمی بهترین خدمات از جمله تصویربرداری دقیق، ارائه مشاوره‌های لازم را هنگام انجام آزمایش‌های مربوط به غربالگری اول، دوم و سوم به شما ارائه می‌کند. خدمات این مرکز عبارتند از:

1- برخورداری از کادر مجرب پزشکی

2- ارائه دقیق‌ترین تفسیر از نتایج آزمایش‌های غربالگری

3- تصویربرداری با پیشرفته‌ترین و استانداردترین تجهیزات

4- ارائه نتایج آزمایش‌ها در سریع‌ترین زمان

بیشتر بخوانید: سونوگرافی غربالگری جنین

5- حضور تکنسین‌های کارآزموده و آشنا به کاربری تجهیزات

6- انجام کلیه آزمایش‌های و عکسبرداری‌ها علاوه بر انجام سونوگرافی

7- طرف قرارداد با بیمه‌های مختلف

8- امکان دریافت نوبت به صورت آنلاین و انجام آزمایش‌ها بدون هیچ نوع معطلی

🚹 برای انجام آزمایش‌های سونوگرافی و غربالگری جنین می‌توانید با شماره‌های مندرج در صفحه اصلی تماس بگیرید تا متخصصان این مرکز شما را در ارتباط با نحوه رزرو نوبت راهنمایی کنند.

خلاصه مطالب

مراکز سونوگرافی غربالگری در تهران کلیه خدمات مربوط به انجام آزمایش‌های غربالگری اول، دوم و سوم را ارائه می‌کنند. اما یکی از مهمترین دغدغه‌های خانم‌های باردار پیدا کردن مرکز رادیولوژی و سونوگرافی معتبر با کادر حرفه‌ای است. بهترین مراکز سونوگرافی غربالگری در تهران معمولاً دارای پزشکان متخصص و با دانش در زمینه انجام سونوگرافی و رادیولوژی هستند و سعی دارند تفسیر دقیقی از تست‌ها ارائه کنند.

به علاوه این مراکز برای انجام دقیق آزمایش‌ها از بهترین و پیشرفته‌ترین دستگاه‌های سونوگرافی و غربالگری بهره می‌برند. مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با برخورداری از کادر پزشکی متخصص و تجهیزات جدید و پیشرفته، در حال حاضر به عنوان بهترین مرکز غربالگری بارداری در تهران شناخته می‌شود. شما می‌توانید تمام آزمایش‌های خود را تحت نظارت متخصصان کلینیک انجام داده و دقیق‌ترین تفسیر از نتایج را دریافت کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با نحوه رزرو نوبت و دریافت مشاوره از متخصصان این مرکز می‌توانید با شماره‌های مندرج در صفحه اصلی تماس گرفته و راهنمای‌های لازم را دریافت کنید.

برای دانلود پی دی اف مقاله کلیک نمایید.

 

منبع: سایت دکتر اخلاقی نیا و بهترین سونوگرافی غربالگری در تهران

سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی بازدید : 4 سه شنبه 22 خرداد 1403 نظرات (0)

🟢 هزینه غربالگری اول با بیمه تامین اجتماعی کمتر از پرداخت این هزینه به شکل آزاد است. افرادی که تحت پوشش بیمه درمانی تامین اجتماعی هستند، می‌توانند با کمترین قیمت این آزمایش‌ها را انجام دهند. به علاوه خانواده‌هایی که دارای بیمه تکمیلی تامین اجتماعی باشند نیز بعداً می‌توانند مبلغی که برای انواع آزمایش خون و سونوگرافی پرداخت کرده‌اند را دریافت نمایند.

آزمایش‌های غربالگری سه ماهه اول بسیار حساس هستند و از طریق آن وضعیت سلامت جنین و احتمال ابتلا به برخی بیماری‌های ژنتیک بررسی می‌شود. هزینه تست‌های حاملگی برای برخی از خانواده‌ها سنگین است، بالاخص اگر پرداخت هزینه‌ها با بیمه انجام نشود و خانواده‌ها مجبور باشند به صورت آزاد آن را پرداخت کنند. برای اینکه مطمئن شوید بیمه تامین اجتماعی هزینه‌های مربوط به آزمایش خون و سونوگرافی را تحت پوشش قرار می‌دهد یا خیر، می‌توانید با مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی تماس بگیرید.

🔵 هزینه غربالگری اول با بیمه

هزینه غربالگری اول با بیمه تامین اجتماعی یا سایر بیمه‌های درمانی بسیار کمتر از پرداخت هزینه هر تست به صورت آزاد و بدون دفترچه است. آزمایش غربالگری مرحله اول یکی از مهم‌ترین تست‌هایی است که مادران باردار باید انجام دهند. این تست‌ها شامل آزمایش خون برای بررسی شاخص خونی سرم مادر و انجام سونوگرافی است.

بیشتر بخوانید: هزینه غربالگری اول بدون دفترچه

هزینه غربالگری اول با بیمه با پرداخت آن به صورت آزاد تفاوت دارد. معمولاً از حدود ۸۰۰ هزار تومان شروع می‌شود و تا یک میلیون و دویست هزار تومان نیز ممکن است برسد. آزمایش غربالگری اول برای تشخیص اختلالات کروموزومی به نام «تریزومی ۱۸» و «تریزومی ۱۳» است. علاوه بر این سندروم دان و اختلال رشد لوله عصبی جنین نیز از طریق این تست‌ها قابل تشخیص است.

آزمایش‌های سه ماهه اول بارداری برای تشخیص مواردی که اشاره شد، ضروری هستند. از این رو بسیار اهمیت دارد فارغ از هزینه‌هایی که باید بپردازید، حتماً این آزمایش‌ها را انجام دهید. اما در مجموع افرادی که تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیروهای مسلح هستند باید هزینه کمتری نسبت به افرادی که این آزمایش را به صورت آزاد انجام می‌دهند بپردازند.

هزینه غربالگری اول با بیمه 

🔵 هزینه غربالگری اول با بیمه تامین اجتماعی چقدر است؟

در حال حاضر هزینه غربالگری اول با بیمه تامین اجتماعی قابل پرداخت نیست. در سال‌های گذشته حدود ۱۰۰ هزار تومان از هزینه آزمایش‌های خون و سونوگرافی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی بود. افرادی که دارای دفترچه بیمه بودند، تحت پوشش قرار داشتند و باید باقی هزینه‌های آزمایش را به صورت آزاد پرداخت می‌کردند.

در حال حاضر هزینه این آزمایش از طریق دفترچه تامین اجتماعی پرداخت نمی‌شود، بالاخص اگر از بیمه پایه استفاده می‌کنید. از این رو باید هزینه آزاد آزمایش را که حدود ۸۰۰ الی یک میلیون و ۲۰۰ میلیون تومان است را بپردازید.

علاوه بر این مراکز خصوصی و دولتی سونوگرافی و رادیولوژی ممکن است تعرفه‌های متفاوتی برای پرداخت هزینه غربالگری اول مشخص کرده باشند. اگر این آزمایش را در بیمارستان‌ها یا مراکز دولتی انجام دهید، هزینه آن برای شما کمتر خواهد بود.

اما اگر بخواهید در مراکز رادیولوژی و سونوگرافی خصوصی این تست را انجام دهید، باید کل هزینه‌های مربوط به تست‌های سه ماهه اول را به صورت آزاد پرداخت نمایید. با توجه به اینکه در این مراکز، تست‌های تشخیص اختلالات ژنتیکی و کروموزومی، توسط پزشکان مجرب و با استفاده از تجهیزات مدرن و استاندارد انجام می‌شود، مجموع هزینه‌های دریافتی نیز بیشتر خواهد بود.

هزینه غربالگری اول با بیمه تامین اجتماعی چقدر است؟ 

🔵 هزینه غربالگری اول در مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی

همانطور که اشاره کردیم هزینه غربالگری اول با بیمه تامین اجتماعی قابل پرداخت نیست. در سال جاری این سازمان هیچ کدام از هزینه‌های غربالگری سه ماهه اول بارداری را تحت پوشش قرار نمی‌دهد. بنابراین شما باید این هزینه‌ها را به صورت آزاد و  بدون دفترچه پرداخت کنید.

بیشتر بخوانید: سونوگرافی غربالگری جنین

اگر قصد دارید این تست‌های حساس را تحت نظر متخصصان انجام دهید و نتایج دقیق را دریافت کنید، بهتر است به آزمایشگاهی مراجعه کنید که دارای تجهیزات مناسب و کادر پزشکی مجرب باشد.

مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا با به روزترین تجهیزات آزمایشگاهی، تمام تست‌های غربالگری اول را که برای تشخیص اختلالات کروموزومی و تشخیص بیماری‌هایی مانند سندروم دان و سندروم ادوارد است را با کمترین هزینه انجام می‌دهد.

هزینه غربالگری اول در مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی 

اطلاع از هزینه هر تست غربالگری

🚹 شما می‌توانید با مراجعه به مرکز سونوگرافی فاطمی به عنوان بهترین مرکز سونوگرافی و رادیولوژی تهران، اطلاعات کامل را در ارتباط با قیمت هر تست دریافت کنید. با مراجعه به مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی و انجام این آزمایش‌های حساس خیال شما از بابت سلامت جنین راحت خواهد بود.

در مجموع توصیه می‌کنیم فارغ از هزینه‌ای که باید برای هر آزمایش بپردازید، حتماً این تست‌ها را انجام دهید. از طریق این آزمایش‌ها اگر نقصی در جنین وجود داشته باشد، قابل تشخیص و بررسی است و می‌توانید هرچه سریع‌تر اقدامات درمانی را انجام دهید.

خلاصه مطالب

هزینه غربالگری اول با بیمه تامین اجتماعی به نسبت کمتر از زمانی است که خانواده‌ها هزینه این تست‌ها را به صورت آزاد پرداخت می‌کنند. در سال‌های گذشته بیمه تامین اجتماعی هزینه تست سه ماهه اول را فقط به میزان ۱۰۰ هزار تومان پوشش می‌داد. اما در سال جدید این هزینه‌ها اصلاً توسط بیمه تامین اجتماعی پوشش داده نمی‌شود و خانواده‌ها باید کل مبلغ را به صورت آزاد بپردازند. قیمت غربالگری اول در حال حاضر چیزی بین ۸۰۰ هزار تومان تا یک میلیون و دویست هزار تومان است. یکی دیگر از مواردی که باید به آن توجه کنید خصوصی یا دولتی بودن مرکز سونوگرافی است.

شما می‌توانید با مراجعه به مراکز دولتی هزینه کمتری بپردازید. اما اگر می‌خواهید نتایج دقیقی از آزمایش‌ها در اختیار شما قرار بگیرد، بهتر است به مراکز خصوصی که دارای تجهیزات به روزتری هستند مراجعه کنید. برای انجام تست‌های غربالگری سه ماهه اول می‌توانید به مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی به عنوان بهترین مرکز انجام آزمایش‌های غربالگری اول مراجعه کنید. پزشکان متخصص با استفاده از تجهیزات پیشرفته این آزمایش را برای شما انجام می‌دهند و تفسیر دقیق آن نیز در اختیار شما قرار خواهد گرفت. برای اطلاع از هزینه هر یک از آزمایش‌های سه ماهه اول بارداری کافی است با شماره‌های مندرج در صفحه اصلی تماس بگیرید و اطلاعات لازم را دریافت کنید.

برای دانلود پی دی اف مقاله کلیک نمایید.

منبع: سایت دکتر اخلاقی نیا و هزینه غربالگری اول با بیمه تامین اجتماعی

سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی بازدید : 4 دوشنبه 21 خرداد 1403 نظرات (0)

🟢 هزینه غربالگری اول بدون دفترچه بیمه نسبت به زمانی که تمام یا بخشی از هزینه‌ها از طریق بیمه پوشش داده می‌شوند، بیشتر خواهد بود. قیمت این نوع آزمایش‌ها نیز هر سال نسبت به سال قبل افزایش دارد. مادران بارداری که قصد انجام آزمایش خون و سونوگرافی ان تی و ان بی را دارند، قبل از هر چیز باید اطلاعات لازم در مورد هزینه‌های مربوط به این تست‌های حساس را بررسی کنند، چراکه قیمت آزمایش خون که بررسی دو شاخص خونی سرم مادر است، با سونوگرافی فرق دارد.

آزمایش غربالگری سه ماهه اول که به آزمایش FTS معروف است، بین هفته یازدهم تا سیزدهم بارداری انجام می‌شود. این تست جهت مشخص کردن ریسک ابتلاء جنین به تریزومی 13 (سندروم پاتوتریزومی21 (سندروم داونتریزومی 18 (سندروم ادوارد) ضروری است. برخی از بیمه‌ها مانند بیمه خدمات درمانی و نیروهای مسلح ممکن است کل هزینه‌ها را تحت پوشش قرار دهند. از آنجا که قیمت این تست‌ها با دقترچه بیمه و بدون دفترچه تفاوت دارد. از این رو توصیه می‌کنیم قبل از هر چیز با مراکز سونوگرافی و رادیولوژی در تماس باشید و از قیمت دقیق هر تست مطلع شوید.

🔵 هزینه غربالگری بارداری در سال ۱۴۰۳

انجام آزمایش غربالگری برای مادران بسیاری ضروری است. این آزمایش‌ها برای تشخیص مشکلات مربوط به جنین انجام می‌شوند. تست‌های غربالگری معمولاً در سه ماهه اول و سه ماهه دوم بارداری قابل انجام هستند.

معمولاً این تست‌ها برای تشخیص اختلالات رشد لوله عصبی جنین، تشخیص سندروم دان و اختلالات کروموزومی انجام می‌شوند و اگر ناهنجاری در جنین وجود داشته باشد، با انجام این آزمایش مادران باردار می‌توانند اقدامات درمانی لازم را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: سونوگرافی غربالگری جنین

در اکثر مراکز درمانی هزینه‌های مربوط به آزمایش غربالگری تحت پوشش بیمه قرار دارد. به این ترتیب افرادی که دارای دفترچه بیمه تأمین اجتماعی، بیمه سلامت هستند، می‌توانند به راحتی از خدمات بیمه درمانی و تکمیلی استفاده کنند. بیمه خدمات درمانی و بیمه نیروهای مسلح نیز معمولا کل هزینه‌های مربوط به این تست‌های تشخیصی را پوشش می‌دهند. با توجه به این موضوع، خانواده‌هایی که دارای دفترچه بیمه هستند، دغدغه‌ای بابت پرداخت هزینه‌ها ندارند. 

هزینه غربالگری بارداری 

🔵 هزینه غربالگری اول بدون دفترچه بیمه

هزینه غربالگری اول بدون دفترچه بیمه و با دفترچه متفاوت است. از این رو مادرانی که برای انجام آزمایش خون و سونوگرافی مراجعه می‌کنند، قبل از هر چیز باید محاسبه کنند که چه هزینه‌ای باید برای هر تست بپردازند.

تعرفه غربالگری اول برای تشخیص سلامت جنین در حال حاضر حدود 737600 تومان است. آزمایش تطبیقی مرحله اول غربالگری نیز در سال‌های گذشته حدود ۵ تا ۷ میلیون بوده است. برخی از تست‌هاس تکمیلی نیز ممکن است انجام شود. از سوی دیگر چنانچه در آزمایش اول جنین پرخطر تشخیص داده شود و نیاز به انجام آزمایش آمیوسنتز باشد، باید هزینه جداگانه نیز برای این تست بپردازند.

در سال‌های قبل نیز آزمایش غربالگری NIPT  یا  NIFTY بین ۳ تا ۴ میلیون برآورد شد. هزینه آزمایش‌های غربالگری به دلیل تورم و نوسان قیمت‌ها، هر ساله چند درصد افزایش پیدا می‌کند. از این رو باید حتماً با مراکز رادیولوژی و سونوگرافی در تماس باشید و اطلاعات لازم را در خصوص هر آزمایش به صورت جداگانه دریافت کنید. 

هزینه غربالگری اول بدون دفترچه بیمه 

🔵 هزینه غربالگری اول بدون دفترچه در مرکز سونوگرافی فاطمی

اگر قصد انجام آزمایش‌های غربالگری از جمله آزمایش خون و سونوگرافی ان تی (NT) و ان بی (NB) را دارید و می‌خواهید با کمترین هزینه و بالاترین کیفیت این آزمایش را انجام دهید، مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی بهترین مرکز برای انجام این تست‌های حساس است. در مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی غربالگری سه ماهه اول حاملگی، با تجهیزات استاندارد انجام می‌شود.

به علاوه کادر درمان با استفاده از تجهیزات مدرن و به روز، مجموعه‌ای از آزمایش‌ها از جمله بررسی دو شاخص خونی سرم مادر و دو سونوگرافی مهم NT و NB را برای شما انجام می‌دهند و نتایج آن به دقت تفسیر می‌شود و در اختیار شما قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: هزینه آزمایش غربالگری

چنانچه مشکل و نقص خاصی در جنین وجود داشته باشد، مراقبت‌های درمانی لازم در اختیار شما قرار می‌گیرد. اما قبل از هر چیز والدین بلاخص افرادی که دفترچه ندارند، باید پرداخت هزینه‌های مربوط به آزمایش‌های غربالگری را بررسی کنند.

اطلاع از قیمت هر تست

هزینه غربالگری اول بدون دفترچه بیمه طبیعتاً بیشتر از افرادی است که تحت پوشش بیمه‌های درمانی هستند. برخی از بیمه‌ها ممکن است کل هزینه‌ها را نیز تحت پوشش قرار دهند و خانواده‌ها نگرانی جهت پرداخت هزینه‌ها ندارند. با این حال در مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی خدمات مربوط به انجام آزمایش‌ها با کمترین قیمت انجام می‌شود.

🚹 در حال حاضر به دلیل افزایش هزینه‌ها و نوسان قیمت‌ها می‌توانید با کادر پزشکی این مرکز در تماس باشید. متخصصان این مرکز اطلاعات کامل در ارتباط با هزینه غربالگری اول بدون دفترچه بیمه را در اختیار شما قرار خواهند دهند.

خلاصه مطالب

هزینه غربالگری اول بدون دفترچه بیمه بیشتر از قیمت انجام این تست‌ها با دفترچه بیمه است. افرادی که تحت پوشش بیمه‌های درمانی مختلف از جمله تأمین اجتماعی، بیمه سلامت، نیروهای مسلح هستند، تنها باید بخشی از هزینه‌ها را بپردازند و مابقی آن توسط بیمه پوشش داده می‌شود. برخی از بیمه‌ها نیز تمام هزینه‌ها را پوشش می‌دهند. از این رو افرادی که دفترچه ندارند، برای تست‌های سه ماهه اول بارداری از جمله آزمایش خون و سونوگرافی ان تی و ان بی باید هزینه بیشتری بپردازند.

با این وجود آزمایش‌هایی که در سه ماهه اول برای تشخیص انواع نقص‌های ژنتیک از جمله سندروم دان، سندروم ادوارد و سندروم پاتو انجام می‌شوند، بسیار ضروری هستند. بنابراین در قبال هزینه‌ای که می‌پردازید، خیال شما از سلامت جنین آسوده خواهد بود. توصیه می‌کنیم فارغ از اینکه تحت پوشش بیمه درمانی خاصی هستید یا خیر، این آزمایش‌ها را در بهترین مرکز سونوگرافی و رادیولوژی انجام دهید، چراکه در این مراکز نتایج دقیق در اختیار شما قرار می‌گیرد. برای انجام این تست‌ها در مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی به عنوان بهترین مرکز تشخیص سلامت جنین در تهران، با شماره‌های مندرج در صفحه اصلی در تماس باشید. به علاوه می‌توانید دریافت اطلاعات تکمیلی در ارتباط با قیمت هر کدام از تست‌های سه ماهه اول بارداری را دریافت کنید.

برای دانلود پی دی اف مقاله کلیک کنید.

منبع: سایت دکتر اخلاقی نیا و هزینه غربالگری اول بدون دفترچه

سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی بازدید : 6 پنجشنبه 17 خرداد 1403 نظرات (0)

🟢 هزینه آزمایش غربالگری بسته به نوع آزمایش و استفاده از خدمات بیمه متفاوت است. آزمایش غربالگری یکی از مهمترین تست‌هایی است که در دوره سه ماهه بارداری انجام می‌شود تا از طریق آن سلامت جنین و احتمال ابتلا به بیماری‌های ژنتیکی بررسی شود. هزینه تست دوران حاملگی برای برخی از خانواده‌ها سنگین است. بالاخص اگر این هزینه‌ها توسط بیمه پوشش داده نشود و بخواهند به صورت آزاد آن را پرداخت کنند.

البته خانواده‌ها این هزینه را می‌پردازند تا مطمئن شوند چقدر احتمال دارند که فرزند آنها دچار بیماری خاصی باشد یا خیر. در هر حال توصیه می‌کنیم صرف نظر از قیمت آزمایش غربالگری حتماً این تست‌ها را انجام دهید.

🔵 هزینه آزمایش غربالگری حاملگی

هزینه آزمایش غربالگری در دوران حاملگی ذهن بسیاری از خانواده‌ها را درگیر کرده است. اما این آزمایش‌ها برای بررسی وضعیت سلامت جنین بسیار اهمیت دارد.

هزینه آزمایش غربالگری حاملگی

آزمایش غربالگری یک سری هزینه‌ها را به همراه دارد که برخی از آنها تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی یا دیگر بیمه‌های پایه نیست. این تست‌ها به دو دسته تقسیم می‌شوند که هر کدام هزینه جداگانه دارند:

تست‌های غیرتهاجمی: این آزمایش‌ها شامل سونوگرافی هستند که یکی از عوامل تاثیرگذار در هزینه و قیمت آزمایش غربالگری جنین به شمار می‌آیند.

تست‌های تهاجمی: این آزمایش‌ها معمولاً با تزریق انجام می‌شوند و عوارضی مانند سقط و خونریزی دارند. این آزمایش‌ها جزو تست‌های غربالگری دوم هستند و هزینه بیشتری خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: آزمایش غربالگری اول باید ناشتا باشیم

🔵 هزینه آزمایش غربالگری دوران بارداری شامل چه مواردی است؟

هزینه آزمایش غربالگری معمولاً شامل سونوگرافی و آزمایش خون است. قیمت تست غربالگری براساس خصوصی یا دولتی بودن آن تفاوت زیادی دارد. شما باید یک هزینه جداگانه برای سونوگرافی و آزمایش خون بپردازید.

🔵 هزینه تست غربالگری سه ماهه اول بارداری

هزینه تست غربالگری برای سه ماه اول بارداری شامل تست‌های هفته 11 و 13 است که باید سلامت مادر و جنین بررسی شود. قیمت آزمایش غربالگری به این وابسته است که آیا می‌خواهید تست تشخیصی انجام دهید یا نه.

هزینه تست غربالگری اول شامل آزمایش خون و سونوگرافی است و معمولاً برای موارد زیر محاسبه می‌شود:

هپاتیت B: بررسی وضعیت هپاتیت B در مادر جهت اطمینان از عدم انتقال آن به جنین.

سیفلیس: بررسی و درمان زودهنگام این بیماری برای جلوگیری از آثار منفی آن بر جنین.

HIV: تشخیص زودرس عفونت در مادر و اقدام به موقع جهت مراقبت‌های لازم.

هزینه تست غربالگری سه ماهه اول بارداری 

🔵 هزینه آزمایش غربالگری اول با بیمه

بسیاری از خانواده‌ها ممکن است از پس هزینه‌های آزمایش غربالگری بر نیایند. به همین دلیل می‌خواهند بدانند که با بیمه چقدر باید پرداخت کنند؟ هزینه آزمایش غربالگری با بیمه تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۲ حدود ۸۰۰ هزار تومان الی یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بود.

بیمه سلامت یکی دیگر از بیمه های درمانی است که فقط حدود ۱۰۰ هزار تومان از هزینه آزمایش‌های بارداری را پوشش می‌دهد.

بیمه نیروهای مسلح بهترین نوع بیمه جهت کاهش هرینه آزمایش خون غربالگری سه ماهه اول بارداری است. این بیمه به نسبت سایر بیمه‌ها، سهم بیشتری از هزینه‌های مربوط به تست‌ها را پرداخت می‌کند.

🔵 هزینه آزمایش غربالگری سه ماهه دوم بارداری

آزمایش غربالگری دوم در هفته‌های 13 و 26 انجام می‌شود. زنان باردار در این دوره باید چند سونوگرافی، آنومالی، سونوگرافی سه بعدی، سونوگرافی داپلر و آزمایش خون را انجام دهند. در این آزمایش ۴ عامل زیر بررسی می‌شود:

AFP

HCG

Estriol

Inhibin – A

هرچقدر آزمایش‌های بیشتری تجویز شود، باید هزینه بیشتری بپردازید. اما این آزمایش‌ها برای اطمینان از عدم ابتلای جنین به سندروم دان و سندرم ادواردز، نقص لوله‌های عصبی بسیار ضرورت دارد. شما باید هزینه جداگانه نیز برای تست‌های هفته 15 جهت بررسی مشکلات مربوط به طول استخوان ران، شکاف لب و کام، ساختار قلب و سایر اعضای بدن جنین انجام دهید.

بیشتر بخوانید: سونوگرافی غربالگری جنین

🔵 عوامل موثر بر هزینه آزمایش غربالگری

برای اینکه به طور دقیق بدانید که قیمت آزمایش غربالگری چقدر می‌شود، باید به چند فاکتور زیر توجه داشته باشید:

نوع آزمایش

اینکه شما چقدر باید برای آزمایش غربالگری اول و دوم هزینه کنید، بستگی به نوع آزمایش دارد. هزینه آزمایش غربالگری ژنتیک و تست‌های تشخیصی از آزمایش خون بیشتر است.

استفاده از خدمات بیمه

از دیگر فاکتورهایی که باید هنگام پرداخت قیمت آزمایش غربالگری مد نظر قرار دهید، این است که بیمه تکمیلی چقدر از آن را پوشش می‌دهد. برخی از بیمه‌ها هزینه بسیار کمی بابت آزمایش‌های خون و سونوگرافی ان تی و ان بی می‌پردازند. 

هزینه تست در مراکز خصوصی و دولتی

مراکز دولتی معمولاً قیمت پایین‌تر دریافت می‌کنند، اما کیفیت لوازم و تجهیزات آنها همچنین عدم نوبت‌دهی به موقع باعث شده بسیاری از افراد ترجیحاً این تست‌ها را در مراکز خصوصی دریافت کنند. از این رو باید هزینه بیشتری نیز بپردازند.

موقعیت جغرافیایی

هزینه آزمایش غربالگری اول و دوم بسته به جغرافیا متفاوت است و معمولاً در شهرستان‌ها هزینه کمتری دریافت می‌شود.

عوامل موثر بر هزینه آزمایش غربالگری

🔵 قیمت آزمایش غربالگری در مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی

در مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا شما می‌توانید تست غربالگری را انجام دهید.

🚹 قیمت آزمایش غربالگری در این مرکز به دلیل استفاده از تجهیزات به روز و مدرن، پزشکان متخصص و تفسیر دقیق نتایج متفاوت از مراکز دولتی است.

افرادی که دارای بیمه تأمین اجتماعی و سایر بیمه‌ها هستند، می‌توانند با هزینه کمتری این آزمایش‌ها را انجام دهند. شما می‌توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر در ارتباط با هزینه‌های مربوط به این آزمایش‌های مهم با شماره‌های مندرج در صفحه اصلی تماس بگیرید و اطلاعات کامل را دریافت کنید.

خلاصه مطالب

هزینه آزمایش غربالگری بر اساس خصوصی و دولتی بودن آزمایشگاه و نوع تست‌هایی که انجام می‌شود تفاوت دارد. معمولاً آزمایش‌های غربالگری دوم به دلیل انجام تست‌های متعدد بیشتر از آزمایش غربالگری اول است. اما اگر می‌خواهید خیالتان از بابت عدم نقص و ابتلاء جنین به بیماری‌های مختلف مطمئن شوید، فارغ از هزینه‌ای که باید برای آن بپردازید، حتماً این تست‌ها را انجام دهید.

چنانچه تحت پوشش انواع بیمه از جمله بیمه تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و بیمه سلامت هستید، هزینه کمتری باید بپردازید. برای اطلاع از هزینه و قیمت تست غربالگری می‌توانید با مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی تماس بگیرید و اطلاعات لازم را دریافت نمایید.

 برای دانلود پی دی اف مقاله کلیک کنید.

منبع: سایت دکتر اخلاقی نیا و هزینه آزمایش غربالگری

سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی بازدید : 7 سه شنبه 15 خرداد 1403 نظرات (0)

🟢 بسیاری از مادران باردار در ارتباط با آزمایش غربالگری ناشتا سوال دارند و می‌خواهند بدانند که در این آزمایش باید ناشتا باشند یا خیر. آزمایش غربالگری سه ماهه اول از هفته ۱۱ بارداری تا هفته ۱۳ انجام می‌شود. این تست برای تشخیص بسیاری از ناهنجاری‌ها و نقص‌های ژنتیکی از جمله سندروم دان بسیار اهمیت دارد.

غربالگری سه ماهه اول شامل آزمایش خون و سونوگرافی ان تی (NT) برای تشخیص ضخامت پشت گردن جنین و  سونوگرافی ان بی (NB) برای تشخیص وجود استخوان بینی در جنین است. از آنجا که انجام این تست برای خانم‌های باردار بسیار ضرورت دارد، در ادامه در ارتباط با اینکه برای انجام این تست باید ناشتا بود یا خیر، توضیح خواهیم داد.

🔵 آیا برای آزمایش غربالگری اول باید ناشتا باشیم؟

بیشتر زنان باردار در مورد آزمایش غربالگری ناشتا سؤال دارند و نمی‌دانند که برای انجام این تست باید ناشتا باشند یا خیر. این آزمایش شامل یک آزمایش خون و دو تست سونوگرافی ان تی (NT) و ان بی (NB) است. سونوگرافی ان تی (NT) برای تعیین میزان ضخامت پشت گردن و سونوگرافی ان بی(NB) برای تشخیص وجود استخوان بینی در جنین است.

آزمایش غربالگری اول که به آن FTS گفته می‌شود، به‌ صورت هم‌زمان دو شاخص خونی PAPP-A و Free BhCG را نشان می‌دهد. برای انجام آزمایش خون در غربالگری سه ماهه اول نیازی به ناشتا بودن نیست. زنان باردار در هر ساعت از شبانه روز می‌توانند این تست را انجام دهند. با این حال توصیه می‌کنیم مادر باردار 3 الی 4 ساعت قبل از خون‌گیری به جز مایعات، وعده غذایی دیگری مصرف نکند.

بیشتر بخوانید: سونوگرافی سه ماهه دوم بارداری

برای دو سونوگرافی ان تی و ان بی نیز حتماً باید بلافاصله پس از آزمایش خون اقدام کرد. در واقع بین سونوگرافی غربالگری اول و آزمایش خون نباید بیشتر از ۲۴ ساعت فاصله بیفتد، چرا که این دو تست مکمل هستند.

در واقع ابتدا باید سونوگرافی را انجام دهید، سپس برای آزمایش خون اقدام کنید. پس از دریافت نتیجه و تفسیر آن توسط پزشک متخصص، در صورت وجود هرگونه مشکل و ناهنجاری، مراقبت‌های درمانی لازم را در اختیار مادر باردار قرار می‌گیرد.

آیا برای آزمایش غربالگری اول باید ناشتا باشیم؟ 

🔵 آزمایش غربالگری ناشتا

آزمایش غربالگری اول که معمولاً برای تشخیص ناهنجاری‌های و نقص‌های ژنتیکی از جمله سندروم دان انجام می‌شود، شامل آزمایش خون و دو سونوگرافی است. گفتیم که برای انجام این آزمایش نیازی به ناشتا بودن نیست؛ اما در صورتی که به دیابت بارداری مبتلا شده باشید یا احتمال وجود آن توسط پزشک تشخیص داده شود، باید آزمایش دیابت بارداری را نیز انجام دهید.

در این شرایط برای غربالگری حتماً باید ناشتا باشید تا نتایج آن به صورت دقیق در اختیار شما قرار بگیرد. به خاطر داشته باشید‌ دریافت جواب‌های صحیح و بدون خطا از تست غربالگری، زمانی امکان‌پذیر است که این آزمایش‌ها توسط پزشکان مجرب و تجهیزات به روز آزمایشگاهی انجام شود.

از این رو توصیه می‌کنیم حتماً برای دریافت مشاوره‌های لازم برای انجام این دسته از آزمایش‌ها، با مرکز رادیولوژی و سونوگرافی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا تماس بگیرید و جواب سوالات خود را در ارتباط با آزمایش غربالگری ناشتا به طور کامل دریافت کنید.

آزمایش غربالگری ناشتا 

🔵 آزمایش غربالگری ناشتا در مرکز رادیولوژی و سونوگرافی فاطمی

انجام آزمایش غربالگری ناشتا در هفته‌های 11 تا 13 بارداری بسیار ضروری است. آزمایش خونی که در سه ماهه اول گرفته می‌شود، بسیار حساس است. این آزمایش هم‌زمان دو شاخص خونی PAPP-A و Free BhCG را نشان می‌دهد. اگر می‌خواهید از عدم وجود ناهنجاری و نقص ژنتیک در جنین خود مطمئن شوید، لازم است این آزمایش‌ها را در بهترین مرکز رادیولوژی و سونوگرافی تهران انجام دهید. مراجعه به مراکز معتبر با برخورداری از کادر پزشکی مجرب، از این رو اهمیت دارد که نتایج را بدون هیچ خطایی برای شما تفسیر کنند. 

آزمایش غربالگری ناشتا در مرکز رادیولوژی و سونوگرافی فاطمی 

چه بسا اگر مشکل و ناهنجاری در فرایند رشد جنین باشد، به دلیل انجام این تست‌ها با تجهیزات غیراستاندارد و تفسیر نادرست، نمی‌توانید برای درمان فوری اقدام کنید؛ از این رو توصیه می‌کنیم برای انجام غربالگری ناشتا که معمولاً برای خانم‌های دارای دیابت بارداری است، حتماً به مراکز شناخته شده مراجعه کنید. مرکز رادیولوژی و سونوگرافی فاطمی بهترین مرکز رادیولوژی و سونوگرافی تهران با بهترین کادر پزشکی و تجهیزات آزمایشگاهی است. تکنسین متخصص این مرکز تمامی تست‌های مربوط به سه ماهه اول بارداری را برای شما انجام می‌دهند.

بیشتر بخوانید: سونوگرافی غربالگری جنین

ارائه تفسیر دقیق از نتایج

به دلیل استفاده از تجهیزات پیشرفته و وجود پزشکان مجرب در این مرکز سونوگرافی، دقیق‌ترین نتایج از این آزمایش در اختیار شما قرار می‌گیرد. علاوه بر این پزشکان تفسیر دقیق‌ از این تست را ارائه می‌کنند. در صورت مشاهده هرگونه مشکل و ناهنجاری‌های احتمالی نیز برنامه‌های مراقبتی خاصی را در اختیار شما قرار خواهند داد.

🚹 چنانچه در ارتباط با آزمایش غربالگری ناشتا سوالی دارید و می‌خواهید بدانید که این نوع آزمایش تحت چه شرایطی انجام می‌شود و چه اقداماتی قبل از آن باید انجام دهید، با متخصصان مرکز رادیولوژی و سونوگرافی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا در تماس باشید تا شما را به بهترین شکل راهنمایی کنند. لازم به ذکر است در این مرکز، تفسیر نتایج آزمایش‌های غربالگری سه ماهه اول در سریع‌ترین زمان در اختیار مادران باردار قرار می‌گیرد. 

خلاصه مطالب

خانم‌های باردار معمولاً این سوال را دارند که آیا برای آزمایش غربالگری اول باید ناشتا باشیم؟ آزمایش غربالگری ناشتا برای خانم‌هایی انجام می‌شود که دارای دیابت بارداری هستند. به این ترتیب برای انجام آزمایش خون حتماً باید به صورت ناشتا اقدام کنید؛ اما در مجموع برای آزمایش خون که در سه ماهه اول بارداری گرفته می‌شود، نیازی به ناشتا بودن نیست و شما می‌توانید در هر ساعت از شبانه روز آن را انجام دهید.

سونوگرافی غربالگری اول شامل دو تست سونوگرافی ان تی و ان بی و آزمایش خون است. این تست‌ها باید به فاصله کمتر از ۲۴ ساعت از یکدیگر انجام شوند، چرا که مکمل یکدیگر هستند. اگر می‌خواهید در ارتباط با شرایط انجام این آزمایش و اقدامات قبل از آن مشاوره‌های لازم را دریافت کنید، می‌توانید با شماره‌های مندرج در صفحه اصلی تماس بگیرید تا پزشکان مجرب مرکز رادیولوژی و سونوگرافی فاطمی شما را در این زمینه راهنمایی کنند.

برای دانلود پی دی اف مقاله کلیک کنید.

منبع: سایت دکتر اخلاقی نیا و آزمایش غربالگری اول باید ناشتا باشیم

سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی بازدید : 6 یکشنبه 13 خرداد 1403 نظرات (0)

🟢 سونوگرافی سه ماهه دوم بارداری از شروع هفته 14 تا پایان هفته 27 انجام می‌شود. این سونوگرافی که به عنوان اسکن آنومالی شناخته می‌شود، بهترین غربالگری برای تشخیص ناهنجاری‌های جنین است؛ چرا که 40 درصد از ناهنجاری‌های ستون فقرات و سایر اندام‌ها پس از هفته بیست و چهارم قابل شناسایی هستند.

از این رو اگر می‌خواهید از سلامت جنین خود مطمئن شوید، حتماً باید این آزمایش را تحت نظر پزشکان مجرب انجام دهید تا تفسیر دقیق آن نیز در اختیار شما قرار بگیرد. برای انجام این آزمایش مهم و حساس می‌توانید به مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی‌ نیا مراجعه کنید.

🔵 سونوگرافی سه ماهه دوم بارداری چیست؟

سونوگرافی سه ماهه دوم بارداری که به نام آنومالی شناخته می‌شود، در تشخیص موارد مختلف از جمله لب شکری بودن جنین و همچنین سلامت ستون فقرات انجام می‌شود. از طریق این تست مهم در هفته‌های ۱۸ تا ۲۳ بارداری، اندازه آلفا فیتو پروتئین خون مادر بررسی می‌شود.

در هنگام این آزمایش جنین به قدری بزرگ شده که پزشک می‌تواند ارگان‌های اصلی وی مانند قلب، مغز و کلیه‌ها را به دقت بررسی کند. از سوی دیگر می‌توانید اطمینان یابید که ستون فقرات از لحاظ طول و عرض در یک ردیف قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: سونوگرافی غربالگری اول

اگر در این آزمایش متوجه وجود ناهنجاری‌های مختلف شوید، می‌توانید سریع‌تر برای برطرف کردن آن اقدامات لازم را انجام داده و خود را برای مشکلات احتمالی در طول بارداری آماده کنید.

چهار هورمون THCG ، UE3 ،AFP ،Inhibin A، جفت مایع آمنیوتیک و بند ناف بررسی می‌شود. پس از انجام آزمایش ریسک ابتلا به نواقص و اختلالات بر اساس سن حاملگی و سن مادر توسط متخصص ژنتیک تعیین خواهد شد.

انجام این تست به این معنی نیست که جنین حتماً دارای اختلالات کروموزومی است، بلکه نتایج حاصل از آن برای مادرانی که حاملگی پر ریسکی دارند، بسیار مفید است.

سونوگرافی سه ماهه دوم بارداری چیست؟ 

🔵 موارد قابل تشخیص در سونوگرافی سه ماهه دوم بارداری

در سونوگرافی سه ماهه دوم بارداری معمولاً موارد زیر مورد بررسی قرار می‌گیرد:

1- شکل و ساختار سر، جمجمه و مغز جنین

2- صورت جنین برای بررسی شکاف لب

3- بررسی ستون فقرات جنین

4- دیواره شکم جنین از نظر فتق و بررسی محل  جفت

5- قفسه سینه و قلب جنین

6- احشاء شکم و معده جنین

7- بررسی کلیه‌های جنین

8- روند شکل‌گیری مناسب دست‌ها و پاهای جنین

9- جنسیت جنین

قبل از انجام این غربالگری نیاز به آمادگی خاصی نیست، فقط برای حرکت بیشتر جنین می‌توانید از شیرینی‌جات استفاده کنید. برای قرارگیری در پوزیشن مناسب، جنین چند بار به فواصل حدود ۱۵ دقیقه بررسی می‌شود.

برای بررسی ناهنجاری‌های دیررس از جمله ورم مغز جنین و فتق دیافراگم شما می‌توانید اسکن آنومالی را در هفته ۲۲ تا ۳۰ام نیز را انجام دهید.

اکوکاردیوگرافی قلب نیز برای بررسی ساختار، حفره و دریچه‌های قلب جنین انجام می‌شود.

🔵 مراحل انجام سونوگرافی سه ماهه دوم بارداری

سونوگرافی سه ماهه دوم بارداری برای تشخیص اختلالات دوران بارداری و مشاهده روند رشد جنین است. این سونوگرافی به صورت واژینال یا از طریق دیواره شکم انجام خواهد شد.

 در سه ماهه دوم بارداری یعنی هفته‌های بیست تا بیست و سوم، پزشک رشد کودک و میزان مایع آمنیوتیک را بررسی می‌کند. در روند انجام سونوگرافی، محل جفت نیز بررسی می‌شود. علاوه بر این اطلاعاتی در مورد علت احتمالی خونریزی در بارداری نیز نشان داده می‌شود.

در این غربالگری، روند رشد کودک از جمله روند رشد سر، تنه و استخوان‌های بزرگتر مانند استخوان ران نیز ارزیابی می‌شود. در نتیجه پزشک می‌تواند تشخیص دهد که کودک متناسب با سن خود رشد می‌کند یا خیر.

بیشتر بخوانید: سونوگرافی غربالگری جنین

اگر پس از انجام سونوگرافی نیز یک مشکل احتمالی وجود داشته باشد، پزشک متخصص، مراقبت‌ها و برنامه‌های درمانی ویژه‌ای را در اختیار مادر باردار قرار می‌دهد تا هرچه زودتر برای رفع آن اقدام کند. 

توجه داشته باشید که یکی از معمول‌ترین نابهنجاری‌های مادرزادی اختلالات قلبی است که با تصویربرداری ۴۰ تا ۵۰ درصد مشخص نمی‌شود و باید حتماً اکوکاردیوگرافی قلب جنین را انجام دهید. پس از پایان غربالگری نیز باید از پزشک خود بخواهید که یافته‌ها را به صورت قابل فهم برای شما تفسیر کند.

مراحل انجام سونوگرافی سه ماهه دوم بارداری 

🔵 مزایای غربالگری سه ماهه دوم بارداری

با انجام سونوگرافی سه ماهه دوم بارداری، شما می‌توانید اطلاعات لازم را در مورد ناهنجاری‌های احتمالی به دست آورید. این آزمایش که در حوالی هفته بیستم انجام می‌شود، بهترین زمان برای بررسی جنین است.

تصویربرداری‌های دوران بارداری را می‌توانید زودتر از ۵ ماهگی جنین انجام دهید؛ اما به این دلیل که برخی از اندام‌ها مانند قلب اوایل بسیار کوچک هستند، ممکن است بررسی دقیق آنها مشکل باشد. این تصویربرداری‌ها دیرتر انجام می‌شود تا بتوانید به بهترین شکل وضعیت جنین را مشاهده کنید.

مزایای غربالگری سه ماهه دوم بارداری 

بسیاری از بانوان این آزمایش را غیر ضروری می‌دانند؛ اما در نظر داشته باشید که اگر پزشک در این مرحله متوجه شکافی در لب جنین شود، پس از زایمان، راه درمانی برای نوزاد وجود ندارد؛ از این رو توصیه می‌کنیم حتماً این آزمایش حساس را انجام دهید تا تمام مشکلات از سوی پزشک تشخیص داده شود.

🚹 برای انجام غربالگری سه ماهه دوم بارداری توصیه می‌کنیم به مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی به عنوان بهترین مرکز سونوگرافی و رادیولوژی تهران مراجعه نمایید تا پزشکان مجرب نتایج این غربالگری را به صورت دقیق تفسیر کرده و مراقبت‌های لازم را به شما توصیه کنند. 

خلاصه مطالب

سونوگرافی سه ماهه دوم بارداری یک اسکن اختصاصی از همه اندام‌های جنین است. در هفته بیستم بارداری، پزشک متخصص بررسی می‌کند که آیا ناهنجاری قابل تشخیصی در جنین وجود دارد یا خیر. هنگام انجام سونوگرافی معمولاً نیازی به پر کردن مثانه نیست. در این غربالگری چون جنین از درون لگن خارج شده، تصاویر واضحی ایجاد می‌شود و سلامتی وی دقیق‌تر مورد بررسی قرار می‌گیرد.

از آنجا که تفسیر دقیق نتایج این سونوگرافی بسیار اهمیت دارد؛ از این رو بهتر است به پزشکان متخصص مراجعه کنید. مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا ارائه دهنده بهترین خدمات به شما هستند. کادر مجرب پزشکی مرکز سونوگرافی فاطمی می‌توانند اطلاعات مناسبی از روند رشد جنین را در هفته بیستم بارداری در اختیار شما قرار دهند و در صورت وجود مشکلات احتمالی بهترین راهکار درمانی را به شما توصیه کنند.

برای دانلود پی دی اف مقاله کلیک کنید.

منبع: سایت دکتر اخلاقی نیا و سونوگرافی سه ماهه دوم بارداری

سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی بازدید : 7 یکشنبه 13 خرداد 1403 نظرات (0)

🟢 سونوگرافی غربالگری اول که در سه ماهه اول بارداری انجام می‌شود، شامل سونوگرافی جنین و آزمایش خون برای مادر است. هدف از این غربالگری در هفته‌های 11 تا 13 بارداری، پیدا کردن خطر ابتلای نوزاد به نقص‌های مادرزادی خاص است. با این روش پزشکان می‌توانند نقص‌های کروموزومی مانند سندرم داون (تریزومی 21)، تریزومی 18 و تریزومی 13 را شناسایی کنند.

غربالگری سه ماهه اول به والدین این امکان را می‌دهد تا از سلامت جنین خود اطمینان حاصل کرده و در صورت نیاز، اقدامات لازم را به موقع انجام دهند. تست‌های غربالگری در بارداری به طور قطع نمی‌توانند تشخیص دهند که آیا نوزاد شما مشکل دارد یا نه، بلکه شانس یا احتمال وجود برخی از بیماری‌های مشخص را نشان می‌دهند. برای انجام این آزمایش حساس، می‌توانید به مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی مراجعه کنید تا بهترین تفسیر نیز در اختیار شما قرار گیرد. 

🔵 سونوگرافی غربالگری اول چیست؟

سونوگرافی غربالگری اول یکی از تست‌های غربالگری مهم است که مادران باردار باید در سه ماهه اول بارداری آن را انجام دهند. این تست به ارزیابی سلامت جنین و تشخیص برخی ناهنجاری‌های ژنتیکی مانند سندرم داون کمک می‌کند. بر اساس نتایج این سونوگرافی، مادران به گروه‌های پرخطر، کم خطر و بی‌خطر تقسیم‌بندی می‌شوند. به همین دلیل، این تست به عنوان غربالگری سندرم داون در سه ماهه اول بارداری نیز شناخته می‌شود.

سونوگرافی غربالگری اول شامل یک آزمایش ترکیبی خون و یک سونوگرافی است که برای بررسی ضخامت پشت گردن جنین (NT) و وجود استخوان بینی انجام می‌شود. این دو آزمایش در گذشته به صورت جداگانه انجام می‌شدند؛ اما امروزه غربالگری سه ماهه اول این مشکلات را برطرف کرده و به صورت یکجا انجام می‌شود. این روش ترکیبی دقت بیشتری در تشخیص ناهنجاری‌های جنینی دارد و می‌تواند اطمینان بیشتری به والدین بدهد.

سونوگرافی غربالگری اول چیست؟ 

🔵 سونوگرافی غربالگری اول چه مزایایی دارد؟

غربالگری سه ماهه اول شامل چندین تست است که به شناسایی خطرات ناهنجاری‌های جنینی کمک می‌کند. در ادامه به انواع آزمایش‌های غربالگری اول و مزایای آن اشاره خواهیم کرد.

تست اولتراسوند برای شفافیت نوکال جنین (NT)

این آزمایش از سونوگرافی برای مشاهده پشت گردن نوزاد استفاده می‌کند. افزایش مایع یا ضخیم شدن پوست در این ناحیه ممکن است به معنای نقص باشد.

بیشتر بخوانید: سونوگرافی غربالگری جنین

آزمایشات خون

 این آزمایش‌ها دو ماده موجود در خون همه زنان باردار را اندازه‌گیری می‌کنند:

پروتئین پلاسما مرتبط با بارداری (PAPP-A): این پروتئین در اوایل بارداری توسط جفت ساخته می‌شود. سطوح غیر طبیعی می‌تواند به معنای افزایش خطر نقص کروموزوم باشد.

گنادوتروپین جفتی انسانی (hCG): این هورمون نیز در ماه‌های اول بارداری توسط جفت تشکیل می‌شود. سطح غیر طبیعی این پروتئین به معنای افزایش نقص کروموزوم است.

غربالگری DNA جنین بدون سلول

این تست DNA نوزادی که در خون مادر وجود دارد را آزمایش و کروموزوم‌های غیر طبیعی خاصی را بررسی می‌کند. همچنین می‌تواند نقص در کروموزوم‌های جنسی جنین (X یا Y) را شناسایی کند. با این حال، این تست نمی‌تواند نقایص ساختاری مادرزادی، مانند اسپینا بیفیدا یا نقص در دیواره شکم را تشخیص دهد.

سونوگرافی غربالگری اول چه مزایایی دارد؟ 

🔵 خطرات غربالگری سه ماهه اول

غربالگری سه ماهه اول شامل سونوگرافی و آزمایش خون است که به طور کلی تست‌های کم‌خطری هستند؛ اما اگر این آزمایش‌ها در زمان مناسبی از دوران بارداری انجام نشوند، نتایج ممکن است نادرست باشند. برای مثال، اگر تاریخ دقیق بارداری اشتباه محاسبه شده باشد، ممکن است نتایج اشتباهی در اختیار والدین قرار گرفته و باعث نگرانی آنها شود.

این غربالگری‌ها 100٪ دقیق نیست و تنها خطر احتمالی نقص‌های مادرزادی را نشان می‌دهند. هدف اصلی این تست‌ها، شناسایی خطرات احتمالی و تعیین نیاز به آزمایش‌ها یا نظارت‌های بیشتر در دوران بارداری است.

نتایج مثبت کاذب می‌توانند مشکلاتی را نشان دهند؛ در حالی که نوزاد سالم است. نتایج منفی کاذب نیز ممکن است نشان‌دهنده سلامتی جنین باشد؛ در حالی که واقعاً مشکل دارد.

🔵 بهترین زمان برای سونوگرافی غربالگری اول

شاید برای شما سوال وجود داشته باشد که بهترین زمان برای انجام سونوگرافی غربالگری اول در دوران بارداری چه زمانی است؟ پزشکان متخصص توصیه می‌کنند که بهترین زمان برای انجام این سونوگرافی در سه ماهه اول بارداری است. یکی از مزایای انجام این غربالگری در این بازه زمانی این است که می‌تواند احتمال خطر بیماری‌هایی مانند سندروم داون (تریزومی 21تریزومی 18، و تریزومی 13 را شناسایی کند.

پزشکان متخصص سونوگرافی غربالگری اول، این تست را بین هفته‌های 11 تا 13 و 6 روز پس از بارداری توصیه می‌کنند. برای دریافت نوبت و اطلاعات بیشتر درباره نحوه انجام سونوگرافی غربالگری اول، می‌توانید به مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا مراجعه کرده یا از صفحه تماس با ما و درخواست نوبت سونوگرافی استفاده کنید.

🔵  تفسیر سونوگرافی غربالگری اول

تست‌های غربالگری سه ماهه اول شامل سونوگرافی‌های تخصصی برای بررسی سلامت جنین و تشخیص ناهنجاری‌های ژنتیکی است. دو نوع سونوگرافی مهم در این مرحله انجام می‌شود:

1- سونوگرافی ان تی (NT)

2- سونوگرافی ان بی (NB)

سونوگرافی ان تی (NT)

این سونوگرافی به منظور اندازه‌گیری ضخامت مایع پشت گردن جنین انجام می‌شود. افزایش ضخامت NT می‌تواند نشان‌دهنده خطر بالای برخی ناهنجاری‌های کروموزومی مانند سندروم داون (تریزومی 21) باشد. اندازه‌گیری دقیق این ضخامت به پزشکان کمک می‌کند تا احتمال بروز این ناهنجاری‌ها را ارزیابی کرده و در صورت لزوم تست‌های تکمیلی بیشتری را توصیه کنند.

تفسیر سونوگرافی غربالگری اول 

سونوگرافی ان بی (NB)

این سونوگرافی برای تشخیص وجود استخوان بینی در جنین انجام می‌شود. عدم وجود استخوان بینی یا کاهش رشد آن می‌تواند نشانه‌ای از ناهنجاری‌های کروموزومی مانند سندروم داون باشد. با تشخیص به‌ موقع این ناهنجاری‌ها، والدین و پزشکان می‌توانند برنامه‌ریزی‌های لازم را برای مراقبت‌های بعدی بارداری انجام دهند.

ترکیب این دو سونوگرافی با نتایج آزمایش‌های خون می‌تواند به تشخیص دقیق‌تر و سریع‌تر ناهنجاری‌های جنین کمک کرده و اطلاعات ارزشمندی را برای برنامه‌ریزی‌های پزشکی و تصمیم‌گیری‌های خانواده فراهم آورد.

🚹 برای انجام آزمایش غربالگری اول، می توانید به مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی به عنوان بهترین مرکز سونوگرافی و رادیولوژی تهران مراجعه کنید تا کادر پزشکی مجرب این کلینیک، تفسیر دقیق و کاملی از این تست را در اختیار شما قرار دهند.

خلاصه مطالب

سونوگرافی غربالگری اول به عنوان یکی از ابزارهای مهم در تشخیص زودهنگام ناهنجاری‌های جنینی و ارزیابی سلامت جنین در سه ماهه اول بارداری شناخته می‌شود. این سونوگرافی با اندازه‌گیری ضخامت پشت گردن (NT) و بررسی وجود استخوان بینی (NB)، به تشخیص ناهنجاری‌های کروموزومی مانند سندرم داون، تریزومی 18 و تریزومی 13 کمک می‌کند.

انجام این غربالگری در زمان مناسب اطلاعات ارزشمندی را در اختیار پزشکان و والدین قرار می‌دهد که می‌تواند در برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری‌های آتی درباره مراقبت‌های بارداری و سلامت جنین نقش بسزایی داشته باشد. برای انجام این آزمایش در مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی، با شماره‌های مندرج در صفحه اصلی تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.

برای دانلود پی دی اف مقاله کلیک کنید.

 

منبع: سایت دکتر اخلاقی نیا و سونوگرافی غربالگری اول

سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی بازدید : 11 پنجشنبه 10 خرداد 1403 نظرات (0)

🟢 انجام سونوگرافی غربالگری جنین پس از سه ماهه اول بارداری بسیار اهمیت دارد. از زمان تشکیل نطفه جنین، سلامت نوزاد به مهم‌ترین مسئله تبدیل می‌شود. یکی از این نگرانی‌ها ممکن است مربوط به تولد نوزاد با نقایص مادرزادی یا مشکلات ژنتیکی باشد. برای هر خانم باردار، احتمال اینکه نوزادی با نقایص مادرزادی به دنیا بیاورد وجود دارد؛ اما با انجام تست‌های غربالگری، مانند سونوگرافی غربالگری اول، می‌توان تا حد زیادی به احتمال تولد نوزادی با ناهنجاری های ژنتیکی پی برد.

این تست‌ها شامل تصویربرداری و آزمایش‌های خون هستند که اطلاعات مهمی درباره وضعیت سلامت جنین فراهم می‌کنند. سونوگرافی غربالگری اول معمولاً در سه‌ماهه اول بارداری انجام می‌شود و به پزشکان امکان می‌دهد تا نشانه‌های اولیه ناهنجاری‌های کروموزومی مانند سندرم داون، تریزومی ۱۸ و سایر مشکلات ژنتیکی را شناسایی کنند. این اقدامات پیشگیرانه نه تنها به والدین آرامش خاطر می‌دهد، بلکه به پزشکان نیز اجازه می‌دهد تا در صورت نیاز، برنامه‌های درمانی و مراقبتی مناسب را برای بهبود سلامت جنین و مادر ارائه دهند. برای انجام سونوگرافی غربالگری جنین می‌توانید به مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی مراجعه کنید.

🔵 ضرورت انجام سونوگرافری غربالگری جنین

سونوگرافی غربالگری جنین به عنوان یک راهکار حیاتی در تشخیص مشکلات بارداری و جنین شناخته می‌شود و مزایای زیادی دارد. این روش به والدین و پزشکان اجازه می‌دهد تا وضعیت سلامت جنین را در دوران بارداری به دقت بررسی کنند. بعضی از مزایای این روش عبارتند از:

 ضرورت انجام سونوگرافری غربالگری جنین 

 

تشخیص سریع مشکلات و بیماری‌های جنین

سونوگرافی غربالگری جنین این امکان را فراهم می‌کند که مشکلات و ناهنجاری‌های جنینی مانند اختلالات ژنتیکی، نقص‌های ساختاری، اندازه جنین، وضعیت رحم و سایر مشکلات بارداری را زودهنگام تشخیص دهید.

اطمینان و آرامش خاطر برای والدین

 سونوگرافی غربالگری به والدین آرامش خاطر داده و می‌توانند با اطمینان بیشتری مراقبت‌های بارداری را دنبال کنند.

بررسی وضعیت جسمانی جنین

 این روش به پزشکان اجازه می‌دهد تا وضعیت رشد جنین را مشاهده کرده و در صورت نیاز، اقدامات اصلاحی لازم را انجام دهند. مشکلاتی مانند ناهنجاری‌های استخوانی، ستون فقرات، چسبندگی انگشت‌ها و نقص‌های لب و کام می‌توانند از طریق سونوگرافی غربالگری شناسایی شوند.

ارزیابی اثرات داروها

 در مواردی که مادر در طول بارداری داروی خاصی مصرف می‌کند، سونوگرافی غربالگری جنین می‌تواند اثرات این داروها بر سلامت جنین را تشخیص دهد.

 مشکلات قابل تشخیص با سونوگرافی غربالگری جنین 

 

🔵 انواع سونوگرافی غربالگری

سونوگرافی‌های غربالگری براساس هفته‌های بارداری به چند نوع تقسیم می‌شوند که هر کدام نقش مهمی در ارزیابی سلامت جنین و تشخیص ناهنجاری‌ها دارند:

سونوگرافی غربالگری مرحله اول

این نوع سونوگرافی که به نام سونوگرافی NT نیز شناخته می‌شود، بین هفته‌های 11 تا 14 بارداری انجام می‌شود. هدف از این سونوگرافی، بررسی ضخامت مایع پشت گردن جنین (NT) است. افزایش ضخامت NT می‌تواند نشان‌دهنده خطر ابتلا به سندرم داون باشد.

سونوگرافی غربالگری مرحله دوم

این سونوگرافی که به سونوگرافی آنومالی معروف است، بین هفته‌های 15 تا 20 بارداری انجام می‌شود. هدف آن بررسی دقیق آناتومی جنین و شناسایی ناهنجاری‌های ساختاری است. از طریق این سونوگرافی، می‌توان اختلالات شکمی، استخوانی، لب شکری، جنسیت نوزاد و اختلالات ستون فقرات را تشخیص داد.

سونوگرافی غربالگری متوالی

این روش شامل انجام مکرر سونوگرافی در بازه‌های زمانی مختلف در طول بارداری است. هدف آن نظارت مداوم بر رشد جنین و تشخیص دقیق‌تر مشکلات احتمالی است. این نوع سونوگرافی برای مواردی که ریسک بالایی برای جنین وجود دارد، مانند مشکلات ژنتیکی، انجام می‌شود.

سونوگرافی سه‌بعدی (3D)

سونوگرافی سه‌بعدی تصاویر دقیق‌تری از جنین و رحم ارائه می‌دهد. این تصاویر به پزشکان اطلاعات بیشتری در مورد وضعیت سلامتی و ساختمان جنین می‌دهند.

سونوگرافی چهار بعدی (4D)

این نوع سونوگرافی مشابه سونوگرافی سه‌بعدی است، با این تفاوت که تصاویر داینامیکی از جنین ارائه می‌دهد.

سونوگرافی ترانس واژینال

در این روش، پروب سونوگرافی از طریق دهانه واژن وارد رحم می‌شود و تصاویر دقیق و جزئی از جنین بدست می‌آید. این روش برای بررسی اولیه جنین در اوایل بارداری بسیار مفید است.

سونوگرافی ترانس آبدومینال

این روش شامل قرار دادن پروب روی شکم مادر است که به پزشک امکان مشاهده دقیق اندام‌های داخلی، رحم و وضعیت سلامت جنین را می‌دهد.

سونوگرافی داپلر (Doppler)

این سونوگرافی برای بررسی جریان خون در جفت و بند ناف استفاده می‌شود و می‌تواند مشکلاتی مانند محدودیت رشد داخل رحمی (IUGR) را تشخیص دهد.

 سونوگرافی داپلر (Doppler) 

 

🔵 مشکلات قابل تشخیص با سونوگرافی غربالگری جنین 

سونوگرافی غربالگری جنین می‌تواند طیف وسیعی از و ناهنجاری‌های جنین را در دوران بارداری شناسایی کند. برخی از رایج‌ترین مشکلاتی که با این روش قابل شناسایی هستند عبارتند از: ناهنجاری‌های کروموزومی

این ناهنجاری‌ها شامل تغییرات در تعداد یا ساختار کروموزوم‌ها هستند که می‌توانند منجر به اختلالات ژنتیکی شوند. برخی از ناهنجاری‌های کروموزومی که توسط سونوگرافی غربالگری قابل تشخیص هستند عبارتند از:

1- سندرم داون (تریزومی 21)

2- تریزومی 18

3- تریزومی 13

ناهنجاری‌های ساختاری

این ناهنجاری‌ها شامل مشکلاتی در ساختارهای جسمی جنین هستند که می‌توانند به صورت‌های مختلفی بروز کنند. برخی از ناهنجاری‌های ساختاری قابل تشخیص توسط سونوگرافی غربالگری عبارتند از:

1- اسپینا بیفیدا

2- نقص لوله عصبی

3-ناهنجاری‌های کلیوی، شکمی و اسکلتی

4- ناهنجاری‌های مادرزادی قلب

سایر موارد قابل تشخیص

علاوه بر ناهنجاری‌های کروموزومی و ساختاری، سونوگرافی غربالگری می‌تواند برای تشخیص و شناسایی موارد زیر نیز استفاده شود:

1- تعیین تاریخ بارداری

2- بررسی موقعیت جفت

3- بررسی رشد و نمو جنین

4- تشخیص بارداری دوقلویی یا چندقلویی

5- بررسی وضعیت مایع آمنیوتیک

🔵 بهترین مرکز سونوگرافی و رادیولوژی تهران

برای انجام سونوگرافی غربالگری جنین، بسیار اهمیت دارد که به مرکز سونوگرافی معتبر مراجعه کنید. سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا، به عنوان بهترین مرکز سونوگرافی و رادیولوژی تهران شناخته می‌شود.

در این مرکز، انجام سونوگرافی غربالگری جنین با استفاده از تجهیزات پیشرفته و بهره‌گیری از تکنولوژی‌های روز دنیا انجام می‌شود. در مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی، تیمی از پزشکان مجرب، تصاویر دقیق و شفاف از مراحل رشد جنین ارائه می‌کنند. از آغاز مراحل سونوگرافی تا ارائه نتایج و مشاوره‌های لازم، تمامی مراحل با دقت و حرفه‌ای‌ترین روش‌ها انجام می‌شود.

🚹 یکی دیگر از خدمات این مرکز، ارائه خدمات مشاوره حرفه‌ای پس از انجام آزمایش است. کادر پزشکی مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی، با استفاده از تصاویر به دست آمده، والدین را در مورد وضعیت سلامتی جنین، هرگونه ناهنجاری احتمالی و نکاتی که باید در طول دوره بارداری رعایت شود، راهنمایی می‌کنند. این مشاوره‌ها به والدین آرامش و اطمینان بیشتری درباره سلامت جنین و دوره بارداری آن‌ها می‌دهد. برای دریافت نوبت و مشاوره می‌توانید با کادر پزشکی مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی در تماس باشید.

خلاصه مطالب

سونوگرافی غربالگری جنین به عنوان یکی از مهم‌ترین روش‌های پیشگیری و تشخیصی در دوره بارداری است. این آزمایش نقش بسزایی در اطمینان والدین از سلامت جنین و روند صحیح بارداری دارد. انجام این نوع سونوگرافی، امکان تشخیص زودهنگام مشکلات جنینی و ساختاری، کمک به برنامه‌ریزی مناسب برای مراقبت‌های بارداری و اقدامات پزشکی لازم را فراهم می‌کند.

با مراجعه به مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا، والدین می‌توانند از تجربه و دقت پزشکان متخصص و کادر پزشکی مجرب و تجهیزات پیشرفته برای انجام سونوگرافی غربالگری جنین بهره‌مند شوند. این مطب با ارائه خدمات با کیفیت و ارائه مشاوره‌های لازم پس از آزمایش، به والدین امکان می‌دهد تا با اطمینان و اطلاعات کافی، به روند بارداری خود ادامه دهند. برای دریافت مشاوره و نوبت با شماره‌های مندرج در صفحه اصلی تماس بگیرید.

برای دانلود پی دی اف مقاله بر روی سونوگرافی غربالگری جنین کلیک کنید.

منبع: سایت دکتر اخلاقی نیا و سونوگرافی غربالگری جنین

سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی بازدید : 5 شنبه 19 خرداد 1403 نظرات (0)

بهترین مرکز آزمایش غربالگری در غرب تهران دارای بهترین تجهیزات و کیت‌های تخصصی برای تست‌های متنوع دوران سه ماهه اول و دوم و سوم بارداری است. افراد ساکن تهران می‌توانند با مراجعه به این آزمایشگاه‌ها با دریافت بهترین و دقیق‌ترین نتایج از سلامت جنین خود مطمئن شوند.

از ویژگی‌های بهترین آزمایشگاه غرب تهران داشتن کادر پزشکی مجرب و متخصص است و معمولاً چنین آزمایشگاه‌هایی قابلیت جوابدهی آنلاین را دارند. با دسترسی سریع به محل جغرافیای آزمایشگاه و امکان نمونه‌گیری با تجهیزات مدرن، می‌توانید تمام آزمایش‌ها را با خیال راحت انجام دهید.

ویژگی‌های بهترین مرکز آزمایش غربالگری در غرب تهران

بهترین مرکز آزمایش غربالگری در غرب تهران مرکزی است که دارای بهترین امکانات باشد. از آنجا که در حال حاضر آزمایشگاه‌های متعددی در تهران این تست‌ها را انجام می‌دهند، باید به مرکزی مراجعه کنید که خدمات تخصصی در اختیار شما قرار می‌دهد. در ادامه به برخی از ویژگی‌هایی که مراکز غربالگری معتبر باید داشته باشند، اشاره کرده‌ایم.

داشتن تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی

یکی از مهمترین ویژگی‌های بهترین مرکز آزمایش غربالگری در غرب تهران استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی مدرن برای ارائه نتایج دقیق به مادران باردار است. آزمایش غربالگری شامل آزمایش خون  و سونوگرافی است و از طریق این نتایج مشخص می‌شود که آیا جنین دارای هیچ نوع نقص احتمالی ژنتیک است یا خیر.

بهترین مرکز آزمایش غربالگری در غرب تهران باید دارای بهترین دستگاه‌ها و تجهیزات باشد تا به لحاظ هزینه‌ای که دریافت می‌کنند، نتایج دقیق را نیز در اختیار افراد قرار دهند.

بیشتر بخوانید: هزینه آزمایش غربالگری

تکنسین‌ها و پزشکان ماهر

بهترین مرکز آزمایش غربالگری در غرب تهران، معمولاً دارای بهترین کادر پزشکی هستند که می‌توانند پس از انجام دقیق آزمایش‌ها، تفسیر نتایج را در اختیار شما قرار دهند. در برخی از مراکز نامعتبر ممکن است به دلیل عدم اخذ درست تست‌ها از سوی پزشکان غیرمتخصص این نتایج دقیق نباشند، اما از آنجا که این آزمایش‌ها بسیار حساس هستند، بهتر است به مراکزی مراجعه کنید که دارای کادر متخصص بوده و می‌توانند این تست‌ها را به صورت دقیق انجام دهند.

داشتن قرارداد با بیمه‌های مختلف

مراکزی که تست‌های غربالگری را انجام می‌دهند، باید بیمه‌های مختلف را از جمله بیمه تأمین اجتماعی، سلامت و بیمه نیروهای مسلح را تحت پوشش قرار دهند تا هزینه‌های انجام آزمایش‌ها کاهش یابد، چراکه پرداخت هزینه این تست‌ها به صورت آزاد برای همه افراد امکان‌پذیر نیست.

رفتار خوب پرسنل

یکی دیگر از ویژگی‌هایی که مراکز آزمایش غربالگری باید داشته باشند، رفتار خوب پرسنل است. پرسنل باید شرایط روحی مادران را در دوران بارداری در نظر بگیرند و رفتار همراه با آرامش به آنها داشته باشند.

جوابدهی آنلاین

برخی از آزمایشگاه‌ها امکان ارسال جواب به صورت آنلاین را برای خانواده‌ها فراهم کرده‌اند و همین باعث کاهش هزینه‌های رفت و آمد آنها خواهد شد و نقش زیادی در جلوگیری از اتلاف وقت آنها دارد.

نوبت دهی منظم و مرتب

در حال حاضر با پیشرفت دستگاه‌های نوبت دهی، آزمایشگاه‌ها از سیستم به روز استفاده می‌کنند تا صرفه‌جویی زیادی در اتلاف وقت داشته باشند. امکان نوبت دهی آنلاین یک امتیاز است به گونه‌ای که مراجعه می‌توانند از قبل نوبت‌های خود را رزرو کرده و بدون هیچ نگرانی در زمان مشخصی آزمایش خود را انجام دهند.

برخورداری از بخش ناباروری

یکی دیگر از خصوصیات بهترین مرکز آزمایش غربالگری در غرب تهران، داشتن بخش ناباروری است که یکی از امتیازات این مراکز محسوب می‌شود. آزمایشات مربوط به تحریک اسپرم یا موارد مؤثر در این آزمایشگاه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: سونوگرافی غربالگری جنین

مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی

مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی بهترین مرکز آزمایش غربالگری در غرب تهران است و شما می‌توانید آزمایشات مربوط به غربالگری سه ماهه اول دوم و سوم را در این آزمایشگاه انجام دهید.

یکی از ویژگی‌های مهم این مرکز، برخورداری از کادر مجرب، دستگاه‌ها و تجهیزات به روز آزمایشگاهی است. شما می‌توانید با اطمینان خاطر، تحت نظر کادر متخصص این آزمایش‌ها را انجام دهید.

تفسیر دقیق نتایج

از دیگر ویژگی‌های این آزمایشگاه، تفسیر دقیق نتایج آزمایش است. از آنجا که این تست‌ها در دوران بارداری از مهمترین و حساس‌ترین آزمایش‌ها برای بررسی و چکاپ سلامت جنین انجام می‌شوند، شما می‌توانید به با خیال راحت در این مرکز تشخیصی نتایج دقیق را در سریع‌ترین زمان دریافت کنید.

مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا، با ارائه جواب دقیق به مادران باردار و نوبت دهی منظم از اتلاف وقت افراد جلوگیری می‌کند و همین امر این آزمایشگاه را به یکی از بهترین مراکز در غرب تهران تبدیل کرده است.

مزایای مراجعه به مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی

با مراجعه به مرکز رادیولوژی و سونوگرافی فاطمی شما از مزایا و امکانات زیر بهره‌مند خواهید بود:

1- نتایج و تفسیر دقیق از آزمایش‌های غربالگری

2- استفاده از تجهیزات دقیق آزمایشگاهی

3- داشتن کادر مجرب پزشکی

4- امکان جوابدهی آنلاین

5- داشتن قرارداد با بیمه‌های مختلف

6- رفتار خوب کادر پزشکی برای انجام انواع آزمایش‌های غربالگری سه ماهه اول سه ماهه دوم و سه ماهه سوم بارداری

با توجه به امکانات پیشرفته مرکز و برخورداری از کادر مجرب، توصیه می‌کنیم برای انجام تست‌های بارداری به این آزمایشگاه تخصصی مراجعه کنید. شما می‌توانید به مرکز آزمایشگاهی مراجعه کنید و با خیال آسوده وضعیت جسمی جنین خود را مورد بررسی قرار دهید.

خلاصه مطالب

بهترین مرکز آزمایش غربالگری در غرب تهران دارای تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و مدرن، کادر پزشکی مجرب، سیستم نوبت دهی منظم و مرتب است. علاوه بر این در این آزمایشگاه‌ها نتایج دقیق از سه آزمایش حساس غربالگری در اختیار شما قرار می‌گیرد. با دریافت این نتایج خیال شما از بابت سلامت جنین راحت خواهد بود.

مرکز سونوگرافی و رادیولوژی فاطمی با مدیریت دکتر محمد حسین اخلاقی نیا از بهترین مراکز انجام آزمایش‌های غربالگری در غرب تهران است که با داشتن کادر پزشکی ماهر و کارآزموده، دستگاه و تجهیزات به روز و مدرن این تست‌ها را به دقیق‌ترین شکل برای شما انجام می‌دهد. شما می‌توانید از خدمات این مرکز تشخیصی جهت دریافت بهترین نتایج بهره‌مند شوید.

برای دانلود pdf مقاله کلیک کنید.

منبع: سایت دکتر اخلاقی نیا و بهترین مرکز آزمایش غربالگری در غرب تهران

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 19
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 4
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 6
  • باردید دیروز : 2
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 14
  • بازدید ماه : 14
  • بازدید سال : 128
  • بازدید کلی : 128